Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romeo Beckhamas debiutavo ant žurnalo viršelio: gerbėjus stebina panašumas į garsius tėvus

Ir ko tik Beckhamai nemoka. Šįkart savo sugebėjimus pademonstravo pilnametystės neseniai sulaukęs Victorios ir Davido Beckhamų sūnus Romeo. Jaunuolis debiutavo ant žurnalo viršelio, o jį išvydę šeimos gerbėjai negalėjo nepaminėti, koks panašus į savo tėvus R.Bekchamas yra.
Romeo Beckhamas su tėvais Davidu ir Victoria Beckhamais
Romeo Beckhamas su tėvais Davidu ir Victoria Beckhamais / „Instagram“ nuotr.

18-mečio R.Beckhamo pirmuoju viršeliu tapo populiarus „L’Uomo Vogue“ žurnalas. Nuotraukose vaikinas itin panašus į savo tėvus. Veido bruožai, kaip rašo Usmagazine.com, beveik identiški motinos Victorios, o nušviesinti plaukai – priminimas apie futbolo profesionalo platininius plaukus 2000-ųjų pradžioje.

Merto Alaso ir Marcuso Piggotto įamžintame ant viršelio atsidūrusiame kadre R.Beckhamas pozuoja su storu megztiniu, pilkomis laisvalaikio kelnėmis bei „Prada“ batais.

Kitose nuotraukose vaikinas demonstruoja įvairius madingus drabužių derinius, kurių dalimis tapo ir odinės kelnės, tigrų rašto tamprės bei trumpi šviesiai mėlynos spalvos marškinėliai.

R.Beckhamo pasiekimais itin džiaugėsi ir vaikino tėvai.

„Labai tavimi didžiuojuosi“, – asmeninėje instagramo paskyroje po nuotrauka rašė V.Beckham.

„Koks nuostabus pirmas „L’Uomo Vogue“ viršelis“, – rašė D.Beckhamas.

Komplimentų jaunuoliui negailėjo ir gerbėjai bei įžymybės. Justinas Bieberis rašė „Tikras eržilas“, krikštasūniu didžiavosi ir Davidas Furnishas – artimo šeimos bičiulio sero Eltono Johno sutuoktinis.

„Akimirką galvojau, kad čia plaukus trumpai nusikirpusi Victoria. Atrodai visai kaip tavo mama. Koks gražus viršelis“, – komentavo vienas internautas.

„Tobulas tėvų mišinys“, – pridūrė kitas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius