Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūmų šaltinis: Sasekso hercogai neprašė karalienės leidimo naudoti Lilibet vardą

Prieš kelias dienas gimusiai dukrai princas Harry ir Meghan Markle suteikė Lilibet vardą – teigta, kad tokiu būdu pagerbė karalienę Elizabeth II, nes Lilibet vaikystėje buvo jos slapyvardis. Vis dėlto dabar karališkųjų rūmų šaltinis BBC teigia, kad pora neprašė karalienės leidimo būtent tokiu vardu pavadinti jos proanūkę.

Šis teiginys paneigia prieš tai pasirodžiusią informaciją, esą dar prieš gimstant dukrai princas Harry ir M.Markle apie Lilibet vardą kalbėjo su Elizabeth II.

Vis dėlto Sasekso hercogų atstovai teigia kitaip – sako, kad mažylei Lilibet vardas buvo suteiktas su karalienės žinia. Jie tvirtina, kad pirmas žmogus, kuriam pora paskambino dėl vardo, ir buvo Elizabeth II.

„Kunigaikštis prieš paskelbdamas vardą pasikalbėjo su savo šeima. Tiesą sakant, jo močiutė buvo pirmasis žmogus, kuriam jis paskambino. Šio pokalbio metu jis išreiškė lūkestį pavadinti savo dukrą Lilibet jos garbei. Jei ji to nebūtų palaikiusi, jie nenaudotų šio vardo.“

Lilibet buvo slapyvardis, kuriuo šeima vadindavo Elizabeth II vaikystėje.

15min primena, kad princas Harry ir Meghan Markle dukters susilaukė birželio 4-osios rytą. Visuomenei ši džiugi žinia išplatinta birželio 6-ąją.

Pora savo antrąją atžalą pavadino ne tik Lilibet – antrasis jos vardas yra Diana. Tokiu būdu pagerbtas princo Harry motinos atminimas.

Sasekso hercogai taip pat augina sūnų Archie, kuriam šiuo metu yra dveji metai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius