-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusiją liaupsinantis Prancūzijos aktorius Gerard'as Depardieu atidarys restoraną Maskvoje

Prancūzijos kino aktorius Gerard'as Depardieu, prieš pusantrų metų nustebinęs pasaulį, kai susidraugavo su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, planuoja atidaryti Maskvoje prancūziškos ir rusiškos virtuvės restoraną „Gerard“.
Gerard'as Depardieu
Gerard'as Depardieu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žinoma, dėl savo apetito, kuris nepadarytų gėdos milžinui Gargantiua, G.Depardieu jau valdo tris restoranus Paryžiuje, taip pat kelis vynuogynus ir bistro bei barus Belgijoje.

Dar praeitą savaitgalį jis neįstengė atvykti į Edinburgo kino festivalį Škotijoje po audringo vakaro viename alaus bare Skajaus saloje, kuriame aktorius „atakavo“ hagį – škotišką patiekalą, gaminamą iš avižų kruopų ir avies vidurių, taip pat ragavo vietinio alaus ir viskio.

G.Depardieu turėjo dalyvauti prieštaringai vertinamo filmo „Sveiki atvykę į Niujorką“, kuriame jis vaidina susikompromitavusį buvusį Tarptautinio valiutos fondo vadovą Dominique'ą Straussą-Kahną, premjeroje.

Tačiau po vakarienės su gėlų kalba rašančiu poetu Rody Gormanu, aktorius nepasirodė Škotijos sostinėje ir supykdė festivalio organizatorius.

Tačiau R.Gormanas gynė prancūzą: jis rašė dienraštyje „The Guardian“, kad G.Depardieu tą vakarą nebuvo „labiau girtas negu visi kiti“, kai buvo išlydėtas iš baro 21 val., skambant dūdmaišio melodijoms, „reikalaudamas jūrų šukučių, kai ėjo laukan“.

G.Depardieu sakė, kad jo restoranas Maskvoje atsidarys spalį ir kad jame bus gaminamas „paprastas maistas, kuris man patinka – rusiški ir prancūziški valgiai.“

Duodamas interviu dienraščiui „Komsomolskaja pravda“, jis sakė, kad tikisi atidaryti dar du restoranus Rusijoje: Sankt Peterburge ir Saranske – Mordovijos sostinėje, kur jis apsigyveno.

Paklaustas apie draugystę su V.Putinu, G.Depardieu atsakė: „Manau, kad tas žmogus viską daro dėl Rusijos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius