Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos kino žvaigždę Michailą Jefremovą teismas pasiuntė 8 metams už grotų

Antradienį Maskvos Presnensko teismas paskelbė bausmę garsiam Rusijos kino ir teatro aktoriui Michailui Jefremovui, kuris vairuodamas girtas prieš tris mėnesius padarė avariją ir pražudė žmogų. Teismas M.Jefremovui skyrė 8 metus nelaisvės bendrojo režimo kolonijoje. Prokuroras prašė aktoriui skirti 11 metų įkalinimo bausmę.
Michailas Jefremovas
Michailas Jefremovas / Vida Press nuotr.

Kaip skelbia Gazeta.ru, M.Jefremovas taip pat turės sumokėti 800 tūkst. rublių vyriausiam per eismo įvykį žuvusio vyro sūnui.

Teismo nuosprendžio, į kurį, kaip pastebėjo Kp.ru, M.Jefremovas atvyko be daiktų, tik su dokumentų aplanku rankose, jis klausėsi nuleidęs galvą, o išgirdęs, kiek laiko turės praleisti už grotų, aktorius niekaip nereagavo. Tuo tarpu jo advokatas Elmanas Pašajevas teigė teismo sprendimą skųsiantis.

Ašaras liejo ir šalia teismo rūmų sprendimo dėl M.Jefremovo likimo laukę jo gerbėjai.

Tiesa, iš tikro kolonijoje M.Jefremovas praleis septynerius metus ir dešimt su puse mėnesio, mat prie bausmės priskaičiuojamas laikas, kurį jis praleido namų arešto sąlygomis, skelbia Gazeta.ru.

VIDEO: Michailo Jefremovo apklausa

Aktorius iš pradžių ne kartą neigė savo kaltę dėl avarijos, per kurią žuvo kurjeris Sergejus Zacharovas, tačiau bylos nagrinėjimo proceso pabaigoje pripažino, kad eismo įvykis kilo dėl jo kaltės.

„Noriu padaryti pareiškimą. Nemiegojau keletą naktų ir nusprendžiau pripažinti savo kaltę“, – neatskleisdamas daugiau detalių sakė aktorius.

Po to M.Jefremovui, kaip teigė teismo posėdyje dalyvavęs portalo „Meduza“ korespondentas, nebuvo suteikta galimybė pasakyti kažką daugiau.

Savo ruožtu bylos prokuroras pridūrė, kad aktoriaus kaltė dėl tragiškai pasibaigusio eismo įvykio įrodyta ir pasiūlė M.Jefremovą nuteisti 11 metų kalėjimo, taip pat uždrausti jam trejus metus eiti su kūryba susijusias pareigas.

Kadangi M.Jefremovas iš pradžių neprisipažino kaltu teigdamas, jog įvykio neprisimena, ir neatgailavo, bausmę lengvinančios aplinkybės nebuvo svarstomos.

Anot prokuroro, aktorių, norint jam padėti atsikratyti žalingų įpročių, būtina izoliuoti nuo visuomenės ir tam labiausiai tinka vienutė kalėjime. Jis sakė, kad M.Jefremovas – alkoholikas, tačiau „liaudies artisto vardas nesuteikia jam teisės vairuoti girtam“.

TAIP PAT SKAITYKITE: M.Jefremovas papasakojo, ką veikė avarijos dieną: ieškojo, kur gauti alaus, kitos dalies nepamena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius