Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

„Šeimos bičo“ kūrėjas ruošia animacinį serialą apie karališkąją šeimą: veikėjus įgarsins žinomi aktoriai

Britų karališkoji šeima taps naujo satyrinio animacinio serialo herojais, rašo Insider.com. Jį „HBO Max“ transliavimo platformai kurs vienas itin populiaraus kito animacinio serialo „Šeimos bičas“ („Family Guy“) rašytojų Gary Janetti.
Apie britų karališkąją šeimą bus kuriamas animacinis serialas
Apie britų karališkąją šeimą bus kuriamas animacinis serialas / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Remiantis jo tviterio paskyroje paviešintu įrašu, seriale, pavadintame „The Prince“, bus galima išvysti beveik visų karališkosios šeimos narių parodijas – pradedant karaliene Elizabeth II ir baigiant princu George’u, kuris, beje, ir taps pagrindiniu istorijų pasakotoju.

Atskleistos ir kelios veikėjus įgarsinančių žinomų žmonių pavardės. Princui George’ui „balsą paskolins“ pats serialo autorius G.Janetti, princą Harry įgarsins Holivudo aktorius Orlando Bloomas, Meghan Markle – Condola Rashad. Lucy Punch virs Kate Middleton, Iwanas Rheonas – princu Williamu, o Tomas Hollanderis – vyresniaisiais karališkosios šeimos nariais princais Philipu ir Charlesu. Karalienė Elizabeth II turės Frances De La Tour balsą, o Alanas Cummingas įgarsins princo George’o liokajų.

„Džiaugiamės galėdami Gary instagrame sukurtą pasaulį perkelti į „HBO Max“, kur mūsų žiūrovai galės atrasti tai, ką jo instagramo sekėjai jau žino – kad George’as gali būtų juokingas, šokiruojantis ir stebėtinai malonus, – sakė Sarah Aubrey, „HBO Max“ originalaus turinio vadovė. – Nekantraujame pamatyti, ką Gary sukurs ant didesnės drobės (…).“

G.Janetti socialiniame tinkle dalijasi smagiais įrašais ir memais iš princo George'o perspektyvos – berniukas tampa aktualių karališkosios šeimos ir garsenybių įvykių komentatoriumi.

„Ar tai jų bausmė?“ – po straipsnio, kuriame rašoma, kad karalienė Elizabeth II leido princui Harry ir Meghan apsigyventi Kanadoje, nuotrauka neva klausia princas George'as.

View this post on Instagram

“Is that their punishment?”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on

Animacinio serialo apžvalgoje rašoma: „Prieš George’ui pradedant valdyti Britaniją, jis savo taisykles nustatinės komiškame Janetti būsimo Anglijos karaliaus vaikystės atvaizdavime. Kadangi jis valdys dar negreitai, kiekvienoje serijoje princas George’as ieškos savo kelio kaip jaunas princas moderniuose laikuose – tarp 775 kambarių Bakingamo rūmuose ir jo šeimai priklausančios korgių jūros ar pradinės mokyklos nekilmingųjų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius