-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Garsus modelis Emily Ratajkowski su vyru tapo tėvais: susilaukė pirmagimio

Emily Ratajkowski su vyru Sebastianu Bear-McClardu jau kelias dienas pratinasi prie naujų vaidmenų – motinos ir tėvo. 29-erių modelis ir aktorė pranešė, kad kovo 8 d. pasaulį išvydo poros pirmagimis.
Emily Ratajkowski su sutuoktiniu Sebastianu Bear-McClardu
Emily Ratajkowski su sutuoktiniu Sebastianu Bear-McClardu

Emily Ratajkowski šia žinia pasidalijo instagrame, kuriame paviešino nuotrauką, kurioje žindo kūdikį. Ji taip pat atskleidė vaiko vardą.

„Sylvesteris Apollo Bearas prisijungė prie mūsų žemėje. Sly (vardo trumpinys – red. past.) gimė 2021 m. kovo 8 d., labiausiai siurrealistinį, gražiausią ir meilės kupiną rytą mano gyvenime“, – rašė modelis.

15min primena, kad su sutuoktiniu Sebastianu modelis susituokė 2018 m. vasarį. Apie netikėtą santuoką ji taip pat pranešė socialiniame tinkle.

Amžiną „taip“ modelis vyrui ištarė vos po kelių savaičių draugystės, tačiau nepagalvokite, kad ji ištekėjo už visai nepažįstamo vyro – prieš susituokiant jie ilgus metus buvo geri draugai.

Apie nėštumą Emily Ratajkowski pranešė ganėtinai neįprastai – įsiamžinusi ant skaitmeninio spalio mėnesio „Vogue“ žurnalo viršelio, kuriame demonstravo suapvalėjusį pilvą.

Moteris tąkart pasidalijo ir rašiniu, kuriame atskleidė, jog vaiko lytį leis pasirinkti jam pačiam.

„Kai mano vyras ir aš pranešame draugams, jog laukiuosi, pirmasis jų klausimas po „Sveikinu“ beveik visada yra „Ar žinote, ko norite?“ Mėgstame atsakyti, kad lyties nežinosime, kol mūsų vaikui sueis 18-ka ir jis mums apie tai praneš“, – teigė Emily Ratajkowski, savo vaikui nenorinti priskirti visuomenės nustatytų lyčių stereotipų.

„Visi iš to juokiasi. Bet mūsų žodžiuose yra tiesos, užsimenančios apie galimybes, sudėtingesnes nei tai, su kokiomis genitalijomis gims mūsų vaikas: tiesa ta, kad mes nė nenutuokiame, kas auga mano pilvelyje“, – tęsė mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius