Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualusis „Victoria's Secret“ šou sudrebino Kiniją: po biurokratinių kliūčių – kerintis reginys

Pirmadienį Kiniją sudrebino seksualiausiu metų renginiu tituluojamas „Victoria's Secret“ šou – po daugybės biurokratinių kliūčių vis tik pavyko padovanoti žiūrovams angelišką pasaką ant podiumo.
„Victoria's Secret“ šou
„Victoria's Secret“ šou / 15min montažas / „Vida Press“ nuotr.

Šiemet „Victoria's Secret“ šou vyko jau 22-ą kartą, tačiau pirmąkart renginys nusikėlė į Kiniją, Šanchajuje esančią „Mercedes Benz“ areną.

Sprendimas „Victoria's Secret“ šou surengti būtent Kinijoje sukėlė nemažai galvos skausmo jo organizatoriams – daugybė biurokratinių kliūčių vis kišo pagalius į ratus.

Pirmiausiai „Victoria's Secret“ šou neteko pagrindinės muzikinės žvaigždės – renginio metu podiumu žengiant modeliams turėjo koncertuoti Katy Perry, tačiau jai nebuvo išduota darbo viza. Kinijos valdžia JAV popžvaigždės neįsileido dėl to, kad ji 2015 metais koncertavo Taivane, kurio nepriklausomybei Kinijos Respublika griežtai nepritaria.

Vietoj Katy Perry į šou kone paskutinę minutę buvo pakviestas buvęs „One Direction“ narys Harry Stylesas. Ant podiumo taip pat dainavo ir JAV rimtmebliuzo žvaigždė Miguelis, dainininkas Leslie Odomas jaunesnysis bei Kinijos popžvaigždė Jane Zhang.

Darbo vizos Kinijoje taip pat negavo ir kai kurie šou turėję pasirodyti modeliai. Garsiausia iš jų – Gigi Hadid, kuri darbo neteko dėl metų pradžioje neapdairiai paskelbto įžeidžiančio vaizdo įrašo, kur primerkusi akis vaizdavo Budą.

Tuo tarpu jaunesnioji Gigi sesuo Bella Hadid renginyje dalyvavo – ir buvo viena ryškiausių jo žvaigždžių, nors ir nėra oficialus „Victoria' Secret“ angelas.

Vida Press nuotr./Bella Hadid
Vida Press nuotr./Bella Hadid

Dėl biurokratinių kliūčių išduodant vizas į Kiniją neatvyko ir dar keturios manekenės iš Rusijos bei Ukrainos. Su diplomatiniais sunkumais susidūrė ir viena didžiausių „Victoria' Secret“ žvaigždžių – Adriana Lima. Vis tik jai vargais negalais pavyko gauti vizą ir ji pasirodė šiųmetiniame šou.

Darbo vizos Kinijoje taip pat negavo ir kai kurie žiniasklaidos atstovai.

Vida Press nuotr./Adriana Lima
Vida Press nuotr./Adriana Lima

Madinga naujovė

Šiemet „Victoria' Secret“ pristatė iki šiol šiame šou neregėtą naujovę – kolaboraciją su garsiais mados namais „Balmain“.

Jų dizaineris Olivier Rousteingas modeliams sukūrė specialius drabužius, kurie buvo priderinti prie „Victoria's Secret“ apatinių ir suteikė ypatingo prieskonio.

Vida Press nuotr./Alessandra Ambrosio ir Lily Aldridge su „Balmain“ kolekcija
Vida Press nuotr./Alessandra Ambrosio ir Lily Aldridge su „Balmain“ kolekcija

Bendra „Victoria' Secret“ ir „Balmain“ kolekcija, pademonstruota per vieną šou dalį, sulaukė panašaus dėmesio kaip ir vakaro vinimi laikyto „Fantasy Bra“ liemenėlės pristatymo. Brangiąją liemenėlę, kurios vertė – net 2 mln. JAV dolerių, šiemet demonstravo brazilė Lais Ribeiro.

Tikrą juvelyrikos šedevrą, pavadintą „Champagne Nights“, sukūrė pasaulyje pripažinti juvelyrikos namai „Mouawad“. 600 karatų liemenėlę sukurti prireikė 350 valandų. Ant jos nugulė beveik 6 000 įspūdingų brangakmenių, tarp kurių – briliantai, geltonieji safyrai, mėlynieji topazai ir 18-os karatų auksas.

Vida Press nuotr./Lais Ribeiro su „Fantasy Bra“ liemenėle
Vida Press nuotr./Lais Ribeiro su „Fantasy Bra“ liemenėle

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius