Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Beverli Hilsas, 90210“ žvaigždės: kaip jos atrodo šiandien ir kas tapo striptizo šokėju?

Paskutiniame XX amžiaus dešimtmetyje vargiai galėjai rasti jaunuolį, kuris nebūtų žiūrėjęs arba bent jau nežinotų serialo „Beverli Hilsas, 90210“ – juk net ir šiandien, kai nuo paskutinės serijos pasirodymo eteryje prabėgo jau visi 17 metų, jis vis dar prisimenamas su nostalgija.
Serialo „Beverli Hilsas, 90210“ aktoriai
Serialo „Beverli Hilsas, 90210“ aktoriai / Vida Press nuotr.

„Beverli Hilsas, 90210“ televizijos eteryje debiutavo 1990-aisiais ir buvo rodomas net 10 sezonų iki 2000-ųjų. Serialas buvo nominuotas keturiems „Auksiniams gaubliams“. O jo pagrindu 1992 metais buvo sukurtas ir kitas labai populiarus to meto jaunimo serialas „Melrouzas“.

2008-aisiais mėginta atgaivinti kultinį serialą – pasirodė nauja versija sutrumpintu pavadinimu „90210“. Ir nors pagrindiniai herojai buvo jau visai kiti, tačiau seriale vaidino ir keli aktoriai iš originaliosios versijos, tik jau kaip antraplaniai. Nors „90210“ ir nebuvo toks populiarus kaip jo pirmtakas, tačiau vis tiek turėjo savo auditoriją ir gyvavo penkerius metus.

Na o „Beverli Hilsas, 90210“ žvaigždėmis pavertė ne vieną aktorių – kai kurie iš jų serialui pasibaigus ir toliau sėkmingai dirbo televizijoje bei kituose projektuose. O kai kuriems šis serialas ir buvo šlovės pikas – po to nebepavyko sukurti nieko įsimintinesnio. Tad kaipgi susiklostė pagrindinius herojus vaidinusių aktorių likimas ir kaip jie atrodo šiandien?

JENNIE GARTH

Pasibaigus „Beverli Hilsui, 90210“, Jennie Garth (45 m.) ir toliau aktyviai vaidino televizijoje – tarp ryškesnių jos darbų yra ketverius metus rodyta situacijų komedija „Mylimiausia sesuo“ („What I Like About You“). Jennie Garth taip pat buvo viena iš tų, kuri 2008 metais sugrįžo vaidinti savo heroję Kelę Teilor atnaujintoje serialo versijoje „90210“. Pats naujausias jos darbas – televizijos filmas „A Time to Dance“, pasirodęs pernai.

Na o kalbant apie asmeninį gyvenimą, Jennie Garth vaidindama „Beverli Hilse, 90210“ buvo ištekėjusi už muzikanto Danielio B. Clarko (1994–1996 m.). Dar būdama ištekėjusi už jo, aktorė įsimylėjo savo kolegą Peterį Facinelli – jiedu susituokė 2001-aisiais ir susilaukė trijų dukterų: Lucos (20 m.), Lolos (14 m.) ir Fionos (10 m.). Tačiau po 11-os santuokos metų pora pasuko skirtingais keliais, o šiandien Jennie Garth turi kitą vyrą – juo prieš dvejus metus tapo aktorius Davidas Abramsas.

„Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr./Jennie Garth „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais
„Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr./Jennie Garth „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais

TORI SPELLING

Tori Spelling (44 m.) išgarsėjo suvaidinusi Doną Martin savo tėvo, garsaus Holivudo prodiuserio Aarono Spellingo kurtame seriale „Beverli Hilsas, 90210“. Tačiau būtent dėl to ji sulaukdavo ir kritikos – neva jeigu ne tėvas, ji nebūtų gavusi vaidmens, mat yra ganėtinai prasta aktorė...

Pasibaigus ją išgarsinusiam serialui, Tori Spelling vaidino ne viename televizijos seriale ar filme, taip pat kūrė savo gyvenimo realybės šou ir rašė knygas. Naujausias jos darbas – 2016-aisiais pasirodęs televizijos filmas „Mother, May I Sleep with Danger?“ apie vampyrus. Ji taip pat buvo viena iš tų, kurios pasirodė ir keliose „90210“ serijose.

2004 metais Tori Spelling ištekėjo už aktoriaus Charlie Shaniano, tačiau po metų filmavimo aikštelėje susipažino su Deanu McDermottu, kuris tuo metu taip pat buvo vedęs, ir jiedu užmezgė romaną. Netrukus jiedu abu išsiskyrė su savo tuometiniais sutuoktiniais ir 2006-aisiais Fidžyje tapo vyru ir žmona. Ir netrukus vienas po kito pabiro poros vaikai, kurių šiandien yra jau penki (sūnūs Liamas (10 m.), Finnas (4 m.) ir Beau (6 mėn.) bei dukros Stella (9 m.) ir Hattie (5 m.)), o Tori neseniai prakalbo, kad ją jau aplanko mintys ir apie šeštą...

„Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr./Tori Spelling „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais
„Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr./Tori Spelling „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais

SHANNEN DOHERTY

Iš „Beverli Hilso, 90210“ pasitraukusi kiek anksčiau nei baigėsi pats serialas, Shannen Doherty (46 m.) sukūrė ir dar vieną gana ryškų vaidmenį kitame televizijos seriale – „San Francisko raganose“. O savo heroję Brendą Volš ji dar kartą suvaidino ir naujoje ją išgarsinusio serialo versijoje „90210“. Įdomu tai, kad ten aktorės herojė susirgo vėžiu, o ši liga po kurio laiko užklupo ir pačią Shannen... Laimei, šių metų balandį aktorė pasidžiaugė įveikusi ligą.

Šiuo metu aktorė filmuojasi televizijos filme „Heathers“, taip pat pranešta ir apie naują serialą „MallBrats“, kuriame ji vaidins.

Nuo 2011-ųjų aktorė yra ištekėjusi už prodiuserio Kurto Iswarienko, prieš tai ji išgyveno dvejas trumpas ir nelabai laimingas santuokas. Vaikų Shannen Doherty neturi.

Vida Press nuotr./Shannen Doherty „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais
Vida Press nuotr./Shannen Doherty „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais

JASONAS PRIESTLEY

Shannen Doherty brolį Brendoną Volšą ekrane vaidinęs Jasonas Priestley (47 m.) ilgainiui ėmėsi ne tik vaidybos, bet ir režisūros. Na o naujausias jo darbas – pagrindinis vaidmuo kriminaliniame seriale „Private Eyes“, šiuo metu rodomas antras sezonas.

Aktorius jau 12 metų yra laimingai vedęs vizažistę Naomi Lowde, su kuria augina du vaikus – dešimties dukrą Avą ir aštuonerių sūnų Dashiellį.

„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Jasonas Priestley „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais
„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Jasonas Priestley „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais

LUKE'AS PERRY

Dešimtajame dešimtmetyje merginos ėjo iš proto dėl blogą berniuką Dilaną suvaidinusio aktoriaus, o šiandien 50-metis Luke'as Perry vaidina seriale „Riverdale“.

Luke'as Perry 1993–2003 metais buvo susituokęs su aktore Rachel Sharp, su kuria turi sūnų Jacką (20 m.) ir dukterį Sophie (17 m.).

„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Luke'as Perry „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais
„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Luke'as Perry „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais

BRIANAS AUSTINAS GREENAS

Vaidmuo „Beverli Hilse, 90210“ ir buvo didysis Briano Austino Greeno (44 m.) pikas – nors po to jis ir vaidino, ir režisavo, tačiau šiuo metu yra labiau žinomas kaip seksualiosios Holivudo žvaigždės Megan Fox (31 m.) vyras. Su ja aktorius turi tris sūnus – Noah (4 m.), Bodhi (3 m.) ir Journey (1 m.), dar vieną sūnų Kassiusą (15 m.) pagimdė jo buvusi meilė Vanessa Marcil.

Vida Press nuotr./Brianas Austinas Greenas „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2016 metais
Vida Press nuotr./Brianas Austinas Greenas „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2016 metais

TIFFANI THIESSEN

Tiffany Thiessen (43 m.) prie „Beverli Hilso, 90210“ prisijungė vėliau nei kiti aktoriai – jos herojė Valeri pasirodė tik penktame sezone. Ji trumpai draugavo su kolega iš serialo Brianu Austinu Greenu, o kolegės Jennie Garth ir Tori Spelling tapo geriausiomis jos draugėmis – Tiffany net buvo vyriausioji pamergė Jennie ir Peterio vestuvėse. Tačiau vėliau tarp jų perbėgo juoda katė – nors Jennie ir Tori vis dar tebėra draugės, bet su Tiffany jos nebebendrauja, o neseniai vienoje laidoje ją apibūdino kaip „ta, apie kurią mes nekalbame“.

Šiandien Tiffany Thiessen daugiau dėmesio skiria kulinarijai, o ne vaidybai – turi net ir savo kulinarinę laidą „Dinner at Tiffani's“ (liet. „Vakarienė pas Tiffani“).

Ji pastaruosius 12 metų yra laimingai ištekėjusi už aktoriaus Brady Smitho, su kuriuo augina du vaikus – septynerių dukrą Harper ir dvejų sūnų Holtą.

„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Tiffany Thiessen „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2016 metais
„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Tiffany Thiessen „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2016 metais

IANAS ZIERINGAS

Turtingą vaikiną Styvą Sandersą „Beverli Hilse, 90210“ vaidinęs 53-ejų aktorius ir toliau vaidina televizijos filmuose ir serialuose, tačiau jie – ne itin populiarūs.

Be to, jis didžiuojasi būdamas striptizo šokėjų „Chippendales“ trupės nariu! Pernai jo pasirodymo Las Vegase pažiūrėti buvo nuėjusios ir buvusios kolegės Jennie Garth bei Shannen Doherty. „Sprendžiant iš jų reakcijų, esu tikras, kad jos gerai praleido laiką“, – koketuodamas sakė jis.

Aktorius 1997–2002 metais buvo susituokęs su „Playboy“ modeliu Nikki Schieler, o 2010-aisiais vedė antrą kartą – slaugytoją Erin Ludwig. Jiedu turi dvi dukras – šešerių Mią Loren ir ketverių Penną Mae.

„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Ianas Zieringas „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais
„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Ianas Zieringas „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais

GABRIELLE CARTERIS

Gabrielle Carteris (56 m.) buvo vyriausia iš „Beverli Hilso, 90210“ aktorių, vaidinusių Vakarų Beverlio vidurinės mokyklos moksleivius. O šiandien ji aktyviai peikia neigiamas nuostatas dėl amžiaus (ypač moterų) Holivude – pernai ji net parašė esė, kuriame ragino tokius interneto puslapius kaip IMBb išvis pašalinti informaciją apie aktorių amžių, mat ji visiškai nėra svarbi.

Gabrielle Carteris ir toliau vaidina televizijos serialuose ir filmuose, o savo balsą dar yra paskolinusi ir ne vienam animaciniam filmukui ar kompiuteriniams žaidimams.

Aktorė jau 25-erius metus yra laimingai ištekėjusi (su Charlesu Isaacsu susituokė po vos keturių mėnesių draugystės!) ir turi dvi jau suaugusias dukras – 23-ejų Kelsey Rose ir 18-os Molly Elizabeth.

„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Gabrielle Carteris „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais
„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Gabrielle Carteris „Beverli Hilso, 90210“ laikais ir 2017 metais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius