Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sharon Stone – apie be jos sutikimo pakeistų krūtų implantų dydį: chirurgas manė, kad tokie tinka labiau

Sharon Stone – dar viena Holivudo garsenybė, parašiusi memuarus. Juose aktorė atskleidė, kad plastinės chirurgijos specialistas be jos sutikimo jai įdėjo didesnius krūtų implantus. Taip jis neva pasielgė, nes jo išrinkti implantai prie jos kūno, jo nuomone, labiau tiko, rašo People.com.
Sharon Stone
Sharon Stone / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Sharon Stone

„Esminio instinkto“ žvaigždė memuaruose „The Beauty of Living Twice“ rašo apie krūtinės atkūrimo operaciją, kurios 2001 m. jai prireikė gydytojams pašalinus didelius nepiktybinius auglius, „milžiniškus, didesnius nei mano krūtis“, rašė aktorė.

Tačiau kai Sharon Stone pabudo po operacijos, jos krūtys buvo vienu dydžiu didesnės nei moteris planavo. Pasak 63-ejų aktorės, chirurgas panaudojo tuos implantus, kurie, sakė, „labiau dera prie tavo klubų“.

„Jis pakeitė mano kūną man nežinant ir be mano pritarimo“, – rašė memuaruose Sharon Stone.

Aktorei pasiteiravus gydytojo apie jos krūtų dydį, moteris atskleidė, kad chirurgas pasakė „manęs, jog aš atrodysiu geriau su didesnėmis, „geresnėmis“ krūtimis“.

Vida Press nuotr./Sharon Stone 2001 metais, keli mėnesiai prieš insultą
Vida Press nuotr./Sharon Stone 2001 metais, keli mėnesiai prieš insultą

Savo memuaruose Sharon Stone aprašė ir tais pačiais 2001 m. patirtą insultą bei smegenų kraujavimą. Tuo metu aktorei buvo 43-eji. Apie šią patirtį, kurios nelinki net didžiausiems priešams, kalbėdama laidoje „Sunday Today“, Sharon Stone pasakojo gulėjusi ligoninės lovoje, kai gydytojas jai pranešė, kad ji žvelgia mirčiai tiesiai į akis.

„Palatoje buvo labai tylu. O kai palatoje tylu ir niekas nebėgioja stengdamasis tave pagydyti, tada supranti, kaip arti mirties esi ir kaip viskas rimta“, – kalbėjo ji.

Laimei, Sharon Stone pasveiko. Po šio jos gyvybei iškilusio pavojaus aktorė padarė dvejų metų pertrauką, kad per tą laiką visiškai atsigautų. Tiesa, 2019 m. „Variety“ ji sakė, kad insultas pristabdė jos karjerą. Kadaise labiausiai geidžiama Holivudo žvaigžde po 1992 m. „Esminio instinkto“ ir 1995 m. „Kazino“ filmų buvusi Sharon Stone po to net septynerius metus negalėjo rasti darbo. Per tą laiką ji neteko ir pirminės globos savo įvaikintam sūnui Roanui.

„Žmonės su manimi elgėsi negailestingai. Nuo kitų moterų mano industrijoje iki teisėjos, prižiūrėjusios mano globos bylą, nemanau, kad kas nors suvokė, koks pavojingas moterims yra insultas ir kaip nelengva po jo susigrąžinti jėgas.

Turėjau vėl užstatyti savo namą. Netekau visko, ką turėjau. Netekau ir vietos industrijoje. Buvau geidžiamiausia kino žvaigžde. Tada Princesė Diana ir aš buvome labai garsios, bet ji mirė, o aš patyriau insultą. Ir mudvi visi užmiršo“, – tęsė Sharon Stone.

Aktorė su sūnumi Roanu, dabar 20-mečiu, susitaikė. Vaikinas šiuo metu gyvena su Sharon ir kitais dviem jos vaikais – 15-mečiu Lairdu ir 14-mečiu Quinnu.

„Esu labai dėkinga, – sakė ji „Geist“. – Kai buvau mažai, visada norėjau namų, kuriuose laksto ir šaukia vaikai bei šunys, ir tai turiu. Jaučiuosi labai palaiminta ir laiminga gyvenimu, kurį turiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius