Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sharon Stone memuarai vėl kelia audras: ją išgarsinęs „Esminis instinktas“ paliko daug žaizdų

Senos žaizdos, atrodo, vis dar nesugijo. Sharon Stone (63) savo memuarų knygoje ir vėl prisiminė, kaip po filmo „Esminis instinktas“ (org. „Basic Instinct“) davė režisieriui Paului Verhoevenui antausį. Moteris teigė pasijutusi apgauta, kai jis liepė vienoje filmo scenoje nusivilkti apatinius drabužius.
Sharon Stone
Sharon Stone / Vida Press, „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.
Temos: 2 Sharon Stone Kinas

Sharon Stone vienoje savo memuarų knygos „The Beauty of Living Twice“ ištraukoje prisiminė daug kartų eskaluotą nemalonią situaciją filmavimo metu. Aktorė teigė, kad filmuodamasi filme „Esminis instinktas“, per garsiąją tardymo sceną turėjo nusimesti apatinius drabužius, nes jie „atspindėjo šviesą“.

Tuo metu 32-ejų metų aktorei buvo pažadėta, kad jos intymi vieta ekrane nebus matoma. Tačiau susitarimas buvo sulaužytas, o tai aktorė suprato, kai buvo pakviesta galutinei filmo peržiūrai.

„Jį žiūrėjome kambaryje, kuriame buvo daug agentų ir teisininkų, o dauguma jų neturėjo nieko bendra su šiuo projektu“, – knygoje rašė Sharon Stone.

„Štai kaip aš pirmą kartą pamačiau savo nufilmuotą intymią vietą. O prieš tai man buvo daug kartų kartojama, kad nieko nesimatys, tik reikia nusiimti kelnaites, nes balta jų spalva atspindi šviesą. Taip, šia tema buvo daug diskutuota, bet, tai buvo mano intymi vieta, todėl leiskite pasakyti, man nerūpi tos diskusijos, tai yra mano kūno dalys“, – knygoje dėstė Sharon Stone.

Memuaruose ji prisipažino, kad po šios filmo peržiūros pliaukštelėjo režisieriui Paului per veidą, o išėjusi iš karto paskambino advokatui Marty Singeriui.

„Advokatas teigė, kad režisierius pasielgė neteisėtai, tačiau Paulas atkirto, jog neturiu pasirinkimo teisės šiuo klausimu. Aš buvau tik aktorė, tiesiog moteris, kokius pasirinkimus galėčiau turėti?“, – rašė Sharon.

„Vis dėlto pasirinkimą aš turėjau. Ilgai galvojau ir nusprendžiau leisti parodyti šią sceną filme. Kodėl? Nes to reikėjo filmui ir mano įkūnytai veikėjai, nes, vis dėlto, tai jau buvo nufilmuota“, – knygoje rašė aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius