Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrisdamas pas mylimąją žuvo lotynų popmuzikos žvaigždė: jam buvo 28-eri

Lotynų popmuzikos žvaigždė Gabrielis Dinizas pirmadienį tragiškai žuvo lėktuvo katastrofoje. 28-erių Brazilijos atlikėjas tuo metu vyko pas savo merginą į jos gimtadienio šventę.
Gabrielis Dinizas
Gabrielis Dinizas / Vida Press nuotr.

Kaip rašo dailymail.co.uk, nedidelio lėktuvo avarijoje žuvo trys žmonės – atlikėjas G.Dinizas, pilotai Linaldo Xavier ir Abraham Farias. Nelaimės priežastis vis dar nėra aiški.

Iškart po savo koncerto Bahijos valstijoje atlikėjas skrido pakeliui pas savo merginą – iš Salvadoro į Masejo miestą Brazilijoje, kai orlaivis staiga pradėjo kristi. Lėktuvas sudužo Porto do Mato mieste Estansijoje.

Vida Press nuotr./Gabrielis Dinizas
Vida Press nuotr./Gabrielis Dinizas

Šokiruojančiose nuotraukose iš katastrofos vietos matyti, kad lėktuvas išsibarstęs į daug dalių, o gelbėtojai iš vandens traukia aukų kūnus.

„Su dideliu skausmu galime patvirtinti G.Dinizo ir lėktuvo įgulos mirtį“, – pranešė atlikėjo atstovai.

Vietos pareigūnai į nelaimę sureagavo nedelsdami. Šiuo metu dėl katastrofa pasibaigusio incidento atliekamas tyrimas.

Antradienio rytą vyko emocingas atsisveikinimas su dainininku. Iš pradžių su juo leista atsisveikinti tik šeimai ir draugams, o vėliau – ir visiems gerbėjams.

Vida Press nuotr./Gabrielis Dinizas
Vida Press nuotr./Gabrielis Dinizas

Atsisveikinime dalyvavo ir G.Dinizo tėvas Cizinato Dinizas, ir atlikėjo mergina Karoline Calheiro, pas kurią jis ir vyko, kol kelionės nenutraukė pražūtinga nelaimė.

Pirmadienį buvo G.Dinizo merginos psichologės Karoline Calheiros 25-asis gimtadienis. Jiedu buvo pora dvejus metus.

Pagerbdami velionį atlikėją, kalbą pasakė Brazilijos dainininkai Wesley Safadao ir Xand Aviao.

Brazilijos futbolo žvaigždė Roberto Firmino, žaidžiantis Liverpulyje, pagerbė savo bičiulį jaudinančiu įrašu instagrame. „Yra dalykų, kuriais sunku patikėti. Meilės ir džiaugsmo žinutė, kurią tu palikai žemėje, buvo neįtikėtina. Džiaugiuosi, kad galėjau tave pažinoti. Ilsėkis ramybėje“, – rašė jis.

Priešingai nei atsisveikinimas, G.Dinizo laidotuvės buvo uždaros – jose galėjo dalyvauti tik artimieji.

„Tai, ką mes šiuo metu išgyvename, yra nepaprastai sunku. Kartais atrodo, kad tu sapnuoji, bet iš tikrųjų ne. Dabar aš sakau gerbėjams, kad jie neliūdėtų, nes Gabrielis man buvo didžiausias džiaugsmo atvaizdas. Man nerūpi, jei kiti žmonės dabar išreiškia džiaugsmą. Mes turime pasilikti gerus dalykus, kuriuos jis mums paliko“, – tokią žinutę dainininko gerbėjams skyrė jo tėvas Cizinato Diniz.

G.Dinizo instagrame – virš 4 milijonų sekėjų. Vos prieš porą dienų jis dėkojo savo gerbėjams, kurie apsilankė jo koncerte Brazilijoje.

„Visada džiaugiuosi galėdamas grįžti į Feire de Santana, kai būnu pasitinkamas su tiek daug džiugesio ir pozityvios energijos. Mūsų šou mėgavosi visa minia. Iki kito karto, jei duos Dievas“, – rašė jis paskutiniame savo įrašė instagrame.

Gabrielis pastaruoju metu buvo geriausiai žinomas dėl savo singlo „Jenifer“. Dainos vaizdo įrašas surinko 236 milijonus peržiūrų, sumušė „Spotify“ rekordus ir Brazilijoje buvo pavadintas vasaros hitu.

VIDEO: Gabriel Diniz - Jenifer (Clipe Oficial)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius