Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokiruojanti Ellen DeGeneres išpažintis: 15-os ją seksualiai išnaudojo patėvis

Laidų vedėja Ellen DeGeneres (61) atskleidė, kad ne vienerius metus buvo seksualiai išnaudojama patėvio. Šią žinią moteris pranešė „My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman“ laidos metu, kurioje atviravo, kaip patėvis bandydavo išspirti duris ir liesti jos krūtinę.
Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres / „Scanpix“ nuotr.

E.DeGeneres mama Betty netikėjo dukros žodžiais, kad prie jos seksualiai priekabiauja patėvis. Dėl to net 18 metų toliau su juo gyveno, kol skirtingos patėvio istorijos versijos privertė patikėti dukra.

Interviu metu garsi laidų vedėja neatskleidė patėvio vardo. Tačiau prisimena, kad 1973 m., kai ji buvo eilinį kartą užpulta, jos mama jį paliko ir ištekėjo už pardavėjo Roy'aus Grussendorfo.

E.DeGeneres nuolat pabrėždavo, kad patėvis vis liesdavo jos krūtis esą norėdamas patikrinti dėl krūties vėžio, ar nėra guzelių. Jis laukdavo, kol Betty išvažiuos iš namų ir pradėdavo paauglei pasakoti apie gumbelius, kuriuos jausdavo Betty krūtinėje. Ellen mama sirgo vėžiu, vėliau jį išsigydė.

„Scanpix“ nuotr./Ellen Degeneres ir Portia de Rossi
„Scanpix“ nuotr./Ellen Degeneres ir Portia de Rossi

„Aš tada dar nieko nežinojau apie kūną, todėl ir nežinojau, kad gali būti skirtingų krūtinių... Nepaisant to, jis mane įtikino, kad turi jausti mano krūtinę ir jis bandė tą patį padaryti kitą kartą, vėliau dar kartą“, – apie patėvio priekabiavimus kalbėjo garsi laidų vedėja.

E.DeGeneres prisimena, kaip patėvis bandė įsilaužti į jos kambarį, o ji išdaužė langą ir pabėgo, nes žinojo, kad jis norės kažko daugiau. „Ir aš nenorėjau to pasakyti savo mamai, nes bandžiau ją apsaugoti ir žinojau, kad tai sugriaus jos laimę“, – nuoskaudomis dalijosi laidų vedėja.

„Scanpix“ nuotr./Jauna Ellen DeGeneres
„Scanpix“ nuotr./Jauna Ellen DeGeneres

Nors šiuo metu Betty apgailestauja dėl to, kas vyko prieš daugelį metų, tačiau daug metų ji negalėjo tuo patikėti.

Tiesa, tai nėra pirmas kartas, kai E.DeGeneres prakalbo dėl seksualinių priekabiavimų. 2005 m. žurnalui „Allure“ moteris prisipažino, kad patėvis prie jos priekabiavo, kai jai buvo 16 ir 17 metų. Tą patį tvirtino ir 2007 m. interviu metu su Barbara Walters.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius