Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sostų karų“ žvaigždė Sophie Turner ir Joe Jonas laukiasi pirmagimio

Panašu, jog žavioji pora – „Sostų karų“ žvaigždė Sophie Turner ir grupės „Jonas Brothers“ narys Joe Jonas – netrukus sūpuos savo pirmagimį, praneša elle.com.
Sophie Turner ir Joe Jonas
Sophie Turner ir Joe Jonas / „Scanpix“/AP nuotr.

Net keli šaltiniai patvirtino žinią apie aktorės nėštumą portalui „JustJared“. Vienas iš jų užsiminė, jog pora apie nėštumą iki šiol neatviravo.

„Jie šias žinias labai slepia, tačiau poros draugai ir šeima yra labai sujaudinti naujienos“, – teigė šaltinis. Antrasis paaiškino, jog „Sophie raudonajam kilimui pasirinko tokią aprangą, kad tilptų jos besikeičiantis kūnas.“

Vida Press nuotr./Sophie Turner ir Joe Jonas
Vida Press nuotr./Sophie Turner ir Joe Jonas

15min primena, kad pora susituokė praeitų metų pavasarį. Kaip praneša „People“, Joe Jonas ir Sophie Turner susituokė kuklioje ceremonijoje Las Vegase, o juodu vyru ir žmona paskelbė atlikėjo Elvio Presley imitatorius.

Ir nors tuoktuvių šventė buvo išties labai kukli – skelbiama, kad jaunavedžiai išleido vos 600 dolerių, iš socialiniuose tinkluose paviešintų vaizdo įrašų matyti, kad tiek jaunavedžiams, tiek susirinkusiems buvo kaip niekad smagu.

Tiesa, dar ilgai spėliota, ar šios vestuvės nėra tik pokštas. Įtarimų sukėlė šventėje dalyvavusio didžėjaus Diplo poelgis. Nors tuoktuvės buvo išties slaptos, jis savo socialiniuose tinkluose ištransliavo visą ceremoniją. Pro akis nepraslydo ir faktas, kad jaunavedžiai apsimainė ne prabangiais žiedais, o pagamintais iš saldainių.

Joe Jono ir Sophie Turner vestuvių akimirkos – galerijoje:

Pora susižadėjo po metus trukusios draugystės – Sophie Turner ir Joe Jonas siejami nuo 2016-ųjų lapkričio. Apie sužadėtuves jiedu pranešė tuo pačiu metu savo „Instagram“ paskyrose pasidaliję vienoda nuotrauka, kurioje matyti ant Joe rankos padėta Sophie ranka su įspūdingo grožio žiedu ir prierašu „Ji pasakė taip“/„Aš pasakiau taip“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius