Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Staigmena: Kate Hudson laukiasi trečio vaiko – šįkart mergaitės

Penktadienį Holivudo žvaigždė Kate Hudson (38) paskelbė netikėtą naujieną – ji trečią kartą taps mama. Džiugią žinią socialiniuose tinkluose lydėjo ir nuotaikingas vaizdo įrašas. Sužinojusi, jog laukiasi mergaitės, aktorė neslėpė džiaugsmo ir šokinėjo iš laimės.
Kate Hudson ir Danny Fujikawa
Kate Hudson ir Danny Fujikawa / Vida Press nuotr.

Trečio vaiko Kate Hudson laukiasi su mylimuoju, muzikantu Danny Fujikawa, su kuriuo santykius puoselėja jau daugiau nei metus. Jis taip pat dalyvavo lemiamą akimirką, o šalia stovėjo ir aktorės sūnūs iš ankstesnių santykių: šešerių Binghamas ir keturiolikmetis Ryderis.

„Staigmena! Jei svarstėte, kodėl aš pastaruoju metu nesirodžiau socialiniuose tinkluose, todėl, kad dar niekada nesijaučiau taip blogai. Tai buvo patys sunkiausi pirmieji trys mėnesiai. Nuo boomerangų mane pykino, superzoom išvis buvo puikus būdas priversti mane skuosti į tualetą, o maisto nuotraukos mane erzino“, – socialiniame tinkle „Instagram“ šmaikštavo aktorė.

Ir nors bandę kaip įmanoma ilgiau išlaikyti šią žinią nuo viešumos, suprato, jog to padaryti nepavyks. Viena iš priežasčių – jau išryškėjęs pilvukas.

„Ir, tiesą sakant, bandymas nuslėpti šią žinią sekino net labiau. Mano sūnūs, Danny, aš ir mano šeima esame beprotiškai laimingi“, – rašė aktorė.

38-erių aktorė ir ne itin garsus muzikantas Danny Fujikawa poruojami nuo praėjusių metų kovo mėnesio. Visgi pirmą kartą savo santykius patvirtino 2017-ųjų gegužę kartu pasirodę naujos komedijos „Bėdos kurorte“ („Snatched“) premjeroje.

Informacijos apie tai, kas yra tas Danny Fujikawa, nėra itin daug. Žinoma tik tiek, kad jis grojo gitara ne pačioje garsiausioje indie roko grupėje „Chief“, o 2013 metais įkūrė nepriklausomą įrašų kompaniją „Lightwave Records“.

Na o kad Kate Hudson jaučia silpnybę būtent rokeriams – jau seniai niekam ne paslaptis. 2000–2007 metais ji buvo susituokusi su grupės „The Black Crows“ lyderiu Chrisu Robinsonu, su kuriuo turi sūnų Ryderį, o ketverius metus gyvavęs ir 2014-aisiais nutrūkęs romanas su grupės „Muse“ lyderiu Mattu Bellamy padovanojo jai dar vieną sūnų – Binghamą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius