Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Staigmena „Victoria's Secret“ modeliui: manė skrendanti į fotosesiją, bet atvyko į savo sužadėtuves

„Victoria's Secret“ modelis Devon Windsor (24 m.) pratusi prie fotosesijų egzotiškose lokacijose, tačiau šįkart atvykus į Bahamas jos laukė iš koto verčianti staigmena: pasirodo, jokios fotosesijos nė neturėjo būti, o iš tiesų jos laukė sužadėtuvės su mylimuoju Jonathanu Barbara!
Devon Windsor ir Jonathano Barbaros sužadėtuvės
Devon Windsor ir Johnny Dexo sužadėtuvės / 15min montažas / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Apie visiškai netikėtas sužadėtuves amerikietė papasakojo savo „Instagram“ paskyroje, turinčioje 1,2 mln. sekėjų. Čia manekenė pasidalijo dronu daryta nuotrauka, kurioje matyti ji su mylimuoju mažyčiame auksinio smėlio paplūdimyje, kur ant smėlio puikavosi didžiulis užrašas „Ar tekėsi už manęs?“.

„Kai manai, kad skrendi į fotosesiją, ir tada pažiūrėjus žemyn pamatai šitai... Tai buvo pati geriausia mano gyvenimo diena ir aš nekantrauju, kada galėsiu ištekėti už pačio geriausio žmogaus visoje visatoje! Aš laimingiausia moteris pasaulyje!“ – jausmingai rašė „Victoria's Secret“ modelis.

Vėliau manekenė savo sekėjams parodė ir žiedą iš arti, o šis – įspūdingas. Platininis „Ring Concierge“ žiedas darytas pagal užsakymą ir jį pagaminti prireikė mėnesio. Centre puikuojasi didžiulis ovalus briliantas, o visas žiedas padengtas dar 171-u mažyčiu briliantuku!

„Instagram“ nuotr./Devon Windsor ir Jonathanas Barbara
„Instagram“ nuotr./Devon Windsor ir Jonathanas Barbara

Beje, visiškas atsitiktinumas, kad tą dieną Devon lyg tyčia buvo apsirengusi tarytum nuotaka, pasirengusi vestuvėms paplūdimyje! Tai ypač tiko sužadėtuvių nuotraukoms – fotosesija vis tiek po to įvyko, tik ne darbinė, o asmeninė ir labai džiugi.

Būsimasis Devon Windsor vyras Jonathanas Barbara – labai privatus asmuo. Jis nėra iš pramogų ar mados pasaulio ir visai netrokšta būti jo dalimi, dėl to apie jį žinoma išties mažai. Žinoma tik tiek, kad jo sesuo yra dizainerė Alexis Barbara Isaias, turinti savo prekės ženklą „Alexis“. Devon Windsor ne kartą yra pastebėta vilkinti jos kurtais drabužiais.

Pora susižadėjo po dvejų metų draugystės.

„Instagram“ nuotr./Devon Windsor ir Jonathanas Barbara
„Instagram“ nuotr./Devon Windsor ir Jonathanas Barbara

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius