Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stiliaus „perliukai“ MTV apdovanojimuose, arba Kai įvaizdį sugadina viena detalė

MTV apdovanojimuose ant raudonojo kilimo nuobodu tikrai nebūna. Čia žvaigždės mėgsta pademonstruoti ryškiausius, ekstravagantiškiausius, keisčiausius įvaizdžius. Deja, nutinka ir taip, kad svečiai persistengia. Ir ne į gerąją pusę. Nuo per daug kūno atidengusių vyrų iki nereikalingų aksesuarų – kviečiame pasidairyti į „pro šalį prašovusias“ įžymybes.
MTV apdovanojimų svečiai
MTV apdovanojimų svečiai / Vida Press nuotr.
Temos: 3 MTV Mada Stilius

Pirmoji stiliaus fiasko, pasak Wonderwall.com, patyrė Kacey Musgraves. Kantri muzikos žvaigždė šventei pasirinko „Valentino“ apdarus – violetinę suknelę be rankovių ir raudonas pirštines, bet į stiliumi nepataikiusių žvaigždžių sąrašą ji pateko dėl keisto galvos aksesuaro. Ar ne per daug plunksnų?

Vida Press nuotr./Kacey Musgraves
Vida Press nuotr./Kacey Musgraves

Baltas lyg gulbė raudonuoju kilimu plaukė Shawnas Mendesas. Laisvo kirpimo kostiumu pasipuošęs atlikėjas sulaukė nemažai pagyrų, bet jos baigėsi akis nuleidus į kojas. Ar tikrai nebuvo geresnių batų? Bet kas būtų tikę labiau nei tie juodi mokasinai.

Vida Press nuotr./Shawnas Mendesas
Vida Press nuotr./Shawnas Mendesas

Kita sąraše – apdovanojimuose triumfavusi Olivia Rodrigo. Jaunoji atlikėja patirties ant raudonojo kilimo turi nedaug. Ir tai atsispindėjo jos aprangos pasirinkime. Figūrą išryškinusi „Versace“ suknia iš kitų išsiskyrė spalva – juodų drabužių jūroje ji buvo lyg atgaiva. Tačiau tik trumpam, kol dainininkė nulipo nuo kilimo.

Kaip rašo Wonderwall.com, paprasta, gražu, bet greitai pamirštama, o MTV apdovanojimai garsėja tikrai ne tuo. Nepagelbėjo ir iš tolo vos pastebimi aksesuarai – auskarai su drugeliais.

Vida Press nuotr./Olivia Rodrigo
Vida Press nuotr./Olivia Rodrigo

Stiliaus ekspertus nuvylė ir kita jaunosios kartos atlikėja. Billie Eilish garsėja keistais aprangos sprendimais, bet šį kartą dainininkės prioritetu tapo patogumas. Juodas megztinis ant juodos suknelės įspūdžio nepadarė.

Vida Press nuotr./Billie Eilish
Vida Press nuotr./Billie Eilish

Surizikavo, bet ar rizika atsipirko? Nelabai. Nesvarbu, kad nuo galvos iki kojų Troye Sivanas pasipuošė „Fendi“. Įprastai kūną apnuoginti ant raudonojo kilimo ryžtasi moterys. Už stereotipų griovimą atlikėjui dėkojame, bet ar tam tikrai nebuvo geresnių, įdomesnių drabužių?

Vida Press nuotr./Troye Sivanas
Vida Press nuotr./Troye Sivanas

Lyginant su kitomis juodomis suknelėmis, kurių apstu, Debby Ryan įvaizdis pasirodė nuobodus. Tokiam pašėlusiam vakarui norėjosi kažko labiau išskirtinio. Panašią į šią suknelę turi beveik kiekviena mergina.

Vida Press nuotr./Debby Ryan
Vida Press nuotr./Debby Ryan

O štai Normani aprangos nuobodžia tikrai nepavadinsi. MTV apdovanojimams atlikėja pasirinko Patrycjos Pagas kūrinį. Jai žengiant kilimu galvoje kirbėjo tik vienas klausimas – gražu ar vis dėlto ne? Keista.

Vida Press nuotr./Normani
Vida Press nuotr./Normani

Nelabai suprastas liko ir Kim Petras įvaizdis. Rodos, per pandemiją ji įprato būti su kauke ir į apdovanojimus atvyko ja prisidengusi. Tik kaukė, o tiksliau, juodas audinys, dengė visą jos kūną. Kadangi ėjo į šventę, reikėjo pasipuošti suknele. Pasak Wonderwall.com, geriau Kim Petras būtų atrodžiusi suknelę palikusi namie.

Vida Press nuotr./Kim Petras
Vida Press nuotr./Kim Petras

Daugiau MTV apdovanojimų svečių įvaizdžių – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius