Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su aktoriumi Channingu Tatumu draugaujanti Jessie J prisipažino negalinti susilaukti vaikų

Britų dainininkė Jessie J (30) koncerto metu gerbėjams atvėrė širdį. Atlikėja prisipažino negalinti susilaukti vaikų.
Channingas Tatumas ir Jessie J
Channingas Tatumas ir Jessie J / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tokią diagnozę iš gydytojų lūpų Jessie J išgirdo prieš kelerius metus, būdama vos 26-erių.

Šį skaudulį savyje išgyvenusi dainininkė nutarė nebetylėti ir pirmadienio vakarą atvirai apie tai papasakojo pilnutėlei Londono „Royal Albert Hall“ salei, kurioje surengė savo koncertą.

Prieš atlikdama dainą „Four Letter Word“ iš jos naujausiojo albumo „R.O.S.E.“, Jessie prakalbo: „Prieš ketverius metus man pasakė, kad negaliu turėti vaikų.“

„Aš to nepasakoju jums dėl to, kad sulaukčiau užuojautos. Pasakoju dėl to, nes esu viena iš milijonų moterų ir vyrų, kurie visa tai pergyveno. Kentėdama skausmą ir liūdesį aš parašiau šią dainą sau. Norėjau duoti ir kitiems žmonėms kažką, ko jie galėtų klausyti, kai jiems pasidaro labai sunku. Taigi jeigu jūs kada nors tai patyrėte ar žinote kažką, kas neteko vaiko, žinokite, jūs nesate vieni šiame skausme, aš galvoju apie jus, kai dainuoju šią dainą“, – kalbėjo atlikėja.

Po šio atviro prisipažinimo jos mylimasis, aktorius Channingas Tatumas instagrame skyrė dainininkei itin palaikančius žodžius.

„Ši moteris ką tik išliejo savo širdį „Royal Albert Hall“ scenoje. Tie, kas čia buvo, turėjo progą patirti kai ką ypatingo. Wow“, - rašė aktorius.

Jessie J pirmąkart apie norą susilaukti vaikų prakalbo 2013-aisiais. Tąkart ji sakė, kad „jau greitai“ norėtų kurti šeimą.

„Kai man sukako 25-eri, kažkas manyje pasikeitė. 100 procentų savo ateityje matau vaikus. Ir jau labai greitai. Aš ėmiau galvoti apie tai, ką norėčiau savo vaikams palikti“, – atviravo ji.

15min primena, kad Jessie J su Channingu Tatumu susitikinėja jau kurį laiką, tačiau apie savo draugystę neatvirauja.

Aktorius tik šių metų balandį išsiskyrė su savo žmona Jenna Dewan, į kurią, beje, stebėtinai panaši Jessie J. Iš praėjusios santuokos Channingas turi dukrą.

VIDEO: Four Letter Word Jessie J Official Lyrics Video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius