Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Orlandu Bloomu vaiko besilaukianti Katy Perry atskleidė pirmagimio lytį

Kaip socialiniuose tinkluose pranešė Katy Perry (35), jos ir aktoriaus Orlando Bloomo (43) šeimą netrukus papildys mergaitė.
Katy Perry ir Orlando Bloomas
Katy Perry ir Orlando Bloomas / Youtube.com ir Vida Press nuotr.

Instagrame pasidalijusi miela sužadėtinio O.Bloomo nuotrauka, atlikėja K.Perry drauge pranešė ir džiugią naujieną.

„Tai mergaitė“, – pirmagimio lytį įvardijo dainininkė.

View this post on Instagram

???? it’s a girl ????

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

15min primena, kad apie nėštumą K.Perry pranešė gan neįprastu būdu – pirmą kartą suapvalėjusį pilvuką ji parodė naujausio savo kūrinio „Never Worn White“ vaizdo klipe.

Viena ryškiausių muzikos žvaigždžių nusifilmavo švelniai glostanti savo jau gerokai suapvalėjusį nėščiosios pilvą, iš kurio galima nuspėti, kad žinią apie šeimos pagausėjimą ji slėpė kelis mėnesius.

Vaizdo įrašą, kuriame įamžinta nėščia K.Perry, galite pamatyti čia:

VIDEO: Katy Perry - Never Worn White

15min primena, kad pernai per Valentino dieną K.Perry ir O.Bloomas susižadėjo. Aktorius mylimajai įteikė didelį rožinį žiedą.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Filmo „Karibų piratai“ žvaigždės draugas dar vasarą užsienio žiniasklaidai pranešė, kad pora vienas kito gyvenimą planavo susieti 2019 metų pabaigoje.

„Jie šiuo metu visą laisvą laiką skiria vestuvių planavimui, tikisi kuo greičiau pradėti bendrą gyvenimą“, – apie vestuves kalbėjo draugas. Atrodo, kad šventės, sužinojus, kad dainininkė laukiasi, teks dar šiek tiek palaukti.

Anksčiau kalbėta, kad didžiąją dieną pora stengsis išlaikyti paslaptyje ir abu sutarė, kad vestuvės bus intymios ir mažos.

Prieš susižadėdami juodu pažįstami buvo jau daugelį metų, tačiau artimesni jų santykiai prasidėjo 2016-ųjų sausį po „Auksinių gaublių“ apdovanojimų vakarėlio.

Tiesa, 2017-ųjų kovą pora pranešė nusprendę sukti skirtingais keliais. Tačiau jau gruodį vėl rado kelią vienas į kito širdį.

K.Perry 2010-aisiais buvo ištekėjusi už Russello Brando, tačiau santuoka tetruko dvejus metus. O.Bloomas 2013-aisiais, po trejų metų santuokos, išsiskyrė su žmona, modeliu Miranda Kerr.

K.Perry tai bus pirmas vaikas, o aktoriui O.Bloomui – antras. Su buvusia sutuoktine M.Kerr jis susilaukė sūnaus Flynno Christopherio Blanchardo Copelando Bloomo, kuriam dabar 9-eri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius