Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukritikuota princo George’o apranga: dėl jos nesutarė ir hercogai

Princas George’as – pavyzdingas 7-metis. Bent jau kiek mums yra žinoma, jis nėra iškrėtęs jokių šunybių, neprivertęs aplink tvenkinį bėgioti jį vejantis nei auklių, nei apsaugos darbuotojų, ir seseriai princesei Charlotte jis nėra nukirpęs plaukų sruogos mergaitei miegant. Tačiau kad ir koks mandagus ir mielas berniukas, kartais pademonstruojantis šelmišką šypseną, jis yra, George'as tėvams jau kelia šiokį tokį galvos skausmą.
Kembridžo hercogai ir princas George'as
Kembridžo hercogai ir princas George'as / „Scanpix“ nuotr.

Ne paslaptis, kad sekmadienį Kembridžo hercogai su vyriausia atžala stebėjo Europos futbolo čempionato finalą, kuriame palaikė su Italija dėl titulo kovojusią Anglijos komandą. Nurimus aistroms po pergalės arba pralaimėjimo (priklauso nuo to, kurią komandą palaikė), internautų akys nukrypo į tribūnose nufotografuotą karališkąją šeimą. Tiksliau, princą George’ą ir jo aprangą.

Karališkojoje ložėje berniukas, vilkėjęs kostiumą ir kaklaraištį, kaip rašo News.com.au, priminė buhalterį arba finansų konsultantą, o ne vaiką, besimėgaujantį istoriniu įvykiu. Šis paveikslas niekaip netiko prie 65 tūkst. atsipalaidavusių britų fono. Tai pastebėjo ir internautai.

„Jie aprengė jį kostiumu ir užrišo kaklaraištį. Dieve, padėk. Galėjo leisti pasipuošti futbolo atributika“, – rašė vienas.

„Kiekvieno vaiko svajonė… Tėvai nusiveda į sporto varžybas, bet turi vilkėti kostiumą, – pridūrė kitas. – Užvilkite jam marškinėlius!“

„Vilkėdamas kostiumą tikros futbolo varžybų atmosferos nepajusi. Leiskite vaikui pasimėgauti vaikyste!“ – komentavo trečias.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogai ir princas George'as
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogai ir princas George'as

Princas George'as tapo komentatorių taikiniu, bet kritikos strėlės skirtos ne jam. Tiesa, šių komentarų buvo galima išvengti. Pasirodo, prieš varžybas Williamas ir Catherine susiginčijo dėl sūnaus aprangos.

Kad poroje būta diskusijų „Telegraph“ patvirtino Vimbldono čempionė Marion Bartoli, pakviesta popietinės arbatėlės su hercogiene Catherine. Susitikimo metu diskutuota, ar George’as tą vakarą vyksiančiame nacionalinių futbolo komandų susitikime galės vilkėti marškinėlius ar ne.

Princui Williamui, kuris nuo mažens buvo rengiamas griežtais kostiumais, atrodė, kad sūnus turėtų pasipuošti varžyboms labiau tinkama apranga – marškinėliais su Anglijos komandos logotipu, o tuo tarpu Catherine ši mintis neatrodė tokia puiki. Ji norėjo, kad būsimasis sosto įpėdinis atrodytų kaip jam ir pridera.

Žinant, kad varžybose princas George’as pasirodė su kostiumu, aišku, kas laimėjo šį šeimos ginčą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius