Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susitikti su princu Andrew panorusią jo sužadėtine apsimetusią ispanę į pilies teritoriją įleido apsauga

Išsiblaškę apsaugos darbuotojai į oficialią Jorko hercogo rezidencijos Vindzore teritoriją įleido 44 metų amžiaus moterį, kuri prisistatė princo Andrew sužadėtine, rašo Dailymail.co.uk.
Princas Andrew, Vindzoro pilis
Princas Andrew, Vindzoro pilis / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Kaip teigiama, apsaugos darbuotojai gražiai apsirengusiai, susitvarkiusiai Ispanijos pilietei neuždavinėjo jokių papildomų klausimų ir net sumokėjo iki Vindzoro ją atvežusiam taksi vairuotojui prieš pirmadienį apie 11 val. dienos įleisdami ją į Didžiajame Vindzoro parke esančio Royal Lodge, kur apsistojęs princas Andrew, teritoriją.

Moteris praleido 20 minučių vaikštinėdama po teritoriją, o po to užėjo į pastatą ir pasiteiravo jame sutikto darbuotojo, kur rasti hercogą.

Dar kartą paminėjusi, kad yra princo Andrew sužadėtinė, prisistačiusi kaip Irene Windsor, ji tikino gyvenanti su hercogu, bet jam dirbantis asmuo tuo nepatikėjo ir iškvietė policiją.

Jos rankinėje rasti princo Andrew ir kitų karališkosios šeimos narių rezidencijų žemėlapiai, taip pat savigynai skirtas katės formos prietaisas.

Moteris buvo sulaikyta. Nenubausti tikriausiai liks ir apsaugos darbuotojai.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Karalienė Elizabeth II su sūnumi princu Andrew
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Karalienė Elizabeth II su sūnumi princu Andrew

Princui Andrew pasitraukus iš karališkųjų pareigų dėl su Jeffrey Epsteinu susijusio skandalo, pernai buvo sumažinta jam skirta policijos apsauga. Jo rezidencijos teritoriją ir toliau prižiūri Metropoliteno pareigūnai, bet jie nebėra ginkluoti, kaip buvo įprasta.

Asmenine apsauga jo rezidencijoje Royal Lodge, kurią dalijasi su buvusia žmona Jorko hercogiene Sarah, rūpinasi karalienė iš asmeninių lėšų.

Teigiama, kad princo Andrew sužadėtine apsimetusi įsibrovėlė į Jungtinę Karalystę iš Ispanijos atvyko šeštadienį – princo Philipo laidotuvių dieną. Nepaisant dėl laidotuvių sustiprintos apsaugos, moteris pro pagrindinius princo Andrew rezidencijos vartus buvo įleista nepaprašius jokio tapatybę nustatančio dokumento.

Ji teigė su hercogu susitarusi drauge papietauti ir reikalavo, kad apsaugos darbuotojai sumokėtų už jos taksi.

„Pasirodo, ji atrodė profesionaliai, mūvėjo kostiumines kelnes, vilkėjo geltonos spalvos palaidinę ir persikinį švarką, buvo pasidariusi šukuoseną ir makiažą. Ji atrodė žavingai ir apsaugą tai pakerėjo. Moteris reikalavo sumokėti už taksi, kadangi buvo artima princo Andrew draugė, ir jie pakluso, po to parodę jai kelią iki Royal Lodge“, – teigė šaltinis.

Skelbiama, kad įsibrovimo metu princas Andrew namuose buvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius