Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonių jaunikis vėl užimtas: Brado Pitto širdį užkariavo 30 metų jaunesnis vokiečių modelis

Užsienio žiniasklaida mirga nuo pranešimų apie naują aktoriaus Brado Pitto (56 m.) širdies draugę. Ji – beveik 30 metų už žvaigždę jaunesnis vokiečių modelis Nicole Poturalski (27 m.).
Bradas Pittas, Nicole Poturalski
Bradas Pittas, Nicole Poturalski / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Kaip rašo „Page Six“, svajonių jaunikiu tituluotas Bradas Pittas su nauja mylimąja Nicole Poturalski buvo pastebėtas Prancūzijoje, porai atvykus į už Paryžiaus esantį Le Bourget oro uostą.

Iš privataus lėktuvo išlipęs aktorius buvo nuleidęs galvą ir veidą paslėpęs po kepure bei akiniais nuo saulės. Po skrybėle ir tamsiais akiniais slėpėsi ir nauja jo mylimoji.

Pasak šaltinio, susitikinėjanti ir drauge atostogas Europoje praleisti nusprendusi pora iš oro uosto išvyko tiesiai į Bradui Pittui priklausančią pilį pietų Prancūzijoje.

Atrodo, kad šie santykiai įgauna pagreitį ir tampa vis rimtesni. „Mirror“ rašo, jog Bradas Pittas ir Nicole Poturalski elgiasi lyg įsimylėję paaugliai, neprieštarauja laiką leisti „pusiau viešose vietose“ ir būti pastebėti drauge. Be to, aktorius savo drauge labai rūpinasi.

15min primena, kad Bradas Pittas su buvusia žmona Angelina Jolie augina šešis vaikus. Pasirodo atžalą turi ir Nicole Poturalski, tačiau savo asmeninį gyvenimą moteris labai saugo, o ir jos instagrame nuotraukų su vaiku vos kelios.

View this post on Instagram

Angel Engery. Best Friend. Best Company. Gang!

A post shared by Nico (@nico.potur) on

TAIP PAT SKAITYKITE: Jennifer Aniston reakcija į buvusio mylimojo Brado Pitto kalbą – ne tokia, kokios tikėjosi daugelis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius