Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tam, kad nusifotografuotų su bitėmis ant kūno, Angelina Jolie nesiprausė kelias dienas

Holivudo aktorė Angelina Jolie leido bitėms ropinėti savo kūnu. Bet ne be reikalo. Aktyvistė buvo pakviesta sudalyvauti „National Geographic“ fotosesijoje, skirtoje pasaulinei bičių dienai, ir tokiu būdu atkreipti visuomenės dėmesį į prastą bičių ateitį. Kino filmų žvaigždė taip pat pasidalijo fotosesijos metu užklupusiomis emocijomis bei pasiruošimo jai subtilybėmis.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / Vida Press nuotr.

Kaip rašo Express.co.uk, kvapą gniaužiantį kadrą padarė bitininkas mėgėjas Danas Wintersas, aktorę įamžinęs natūralioje šviesoje.

Buvusiai Brado Pitto sutuoktinei fotosesijoje plaukų stilistų ir makiažo meistrų pagalbos beveik neprireikė. Nuotraukoje 45-erių moteris įamžinta itin lengvu makiažu ir surištais plaukais, taip daugiausiai dėmesio skiriant ne jos išvaizdai, o pačioms bitėms.

Skruostais, smakru, kaklu ir pečiais bitėms ropinėti neleistų daugelis. Tik ne Angelina Jolie, pakviesta prisidėti prie kilnaus tikslo.

„Buvo malonu atrasti ryšį su tomis gražiomis būtybėmis“, – sakė leidiniui aktorė, fotosesijos metu demonstravusi ramybę.

Tiesa, tokiai fotosesijai žvaigždė turėjo pasiruošti ne tik emociškai, bet ir fiziškai. Angelina Jolie atskleidė, kad prieš susitikimą su bitėmis ji nesiprausė net tris dienas. Ekspertai perspėjo aktorę, kad per daug skirtingų kvapų ant jos kūno šiuos vabzdžius gali sutrikdyti.

„Juokas ėmė, kai šukuojant plaukus ir darant makiažą turėjau trinti save feromonais. Tris dienas iki fotosesijos negalėjome praustis, nes mums pasakė, kad „Jei kvepėsite šampūnais, kvepalais ir kitais dalykais, bitės nežinos, kas jūs tokie esate“, – tęsė aktorė.

Jei to dar nebūtų gana, Angelinai Jolie teko uždengti kai kurias kūno angas, tokias kaip nosis ir ausys, kad bitės į jas neįropotų ir nesukeltų aktorei panikos.

Tiesa, viena bitė per fotosesiją pateko ten, kur Angelina Jolie nenorėjo. „Viena jų nuropojo po suknele ir ten išbuvo visą laiką. Atrodžiau, lyg filmuočiausi vienoje tų senovinių komedijų, – sakė ji. – Jaučiau ją ant kelio, ant kojos, o tada pagalvojau „Tai blogiausia vieta jai įgelti. Ji ten artėja.“

Laimei, vabzdys aktorės nenuskriaudė, bet Angelina Jolie apie bitę nepamiršo. Pasibaigus fotosesijai ji skubiai pakėlė sijoną ir vabzdys išskrido.

Su bitėmis ant kūno Angelina Jolie prieš fotografą, kuris, kaip ir kiti fotosesijoje dalyvavę asmenys, dėvėjo apsauginį kostiumą, išbuvo net 18 minučių.

Angelina Jolie tapo „National Geographic“ projekto „Women for Bees“ „krikštamote“, rašo Express.co.uk. Šis Jungtinių Tautų ir UNESCO projektas užsiima moterų bitininkių mokymais ir parama visame pasaulyje.

Aktorė išreiškė dėkingumą, kad galėjo prisidėti prie šios iniciatyvos sudalyvaudama tokioje fotosesijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius