Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tarp pilkų debesų“ aktorės Bel Powley širdį užkariavo merginų numylėtinis Douglasas Boothas

Vis labiau pasaulyje populiarėjanti britų aktorė Bel Powley (24 m.), atliekanti pagrindinį vaidmenį rašytojos Rūtos Šepetys bestselerio „Tarp pilkų debesų“ ekranizacijoje, susitikinėja su merginų numylėtiniu, gražuoliu aktoriumi Douglasu Boothu (24 m.).
Bel Powley ir Douglasas Boothas
Bel Powley ir Douglasas Boothas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Gandai, kad filmo „A Storm In The Stars“ aktoriai Bel Powley ir Douglasas Boothas yra pora, sklisti pradėjo praėjusią vasarą, kuomet paparacai užklupo juos besibučiuojančius Londone.

Tačiau tada nė vienas jų apie apie santykių statusą nekalbėjo ir niekas nedrįso daryti skubotų išvadų, mat dar savaitę prieš tai mergišiaus reputaciją turintis Douglasas Boothas buvo poruojamas su buvusia princo Harry mergina Cressida Bonas.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Bel Powley ir Douglasas Boothas
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Bel Powley ir Douglasas Boothas

Tačiau visas abejones dėl jų santykių rimtumo kylančios kino pasaulio žvaigždės išsklaidė neseniai, kai į vieną privatų vakarėlį, vykusį Toronto kino festivalio metu, atvyko susikibę už rankų ir nesislapstė nuo fotografų. Nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Abu aktoriai Toronto kino festivalyje pristatė naujus savo filmus: čia įvyko siaubo trilerio „The Limehouse Golem“, kuriame vaidina Douglasas Boothas, premjera, o Bel Powley žengė raudonuoju kilimu per komedijos „Carrie Pilby“ premjerą.

Žmonės.lt primena, kad Bel Powley iki birželio vidurio Lietuvoje filmavosi Rūtos Šepetys bestselerio „Tarp pilkų debesų“ ekranizacijoje. Amerikiečių ir lietuvių kuriamame filme, kuris pasaulio kino ekranus pasieks 2017 metais, Bel Powley vaidina pagrindinę heroję paauglę Liną, kuri kartu su šeima ištremiama į Sibirą.

Organizatorių nuotr./Filmo „Tarp pilkų debesų“ kadras
Filmo kūrėjų nuotr./Bel Powley filme „Tarp pilkų debesų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius