Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Th.Markle'o gimtadienio puokštė dukros širdies nesuminkštino: neatsakė

Rugpjūčio 4 d. Meghan Markle šventė savo 40-ąjį gimtadienį, tad ją pasveikino ne tik karališkosios šeimos nariai, bet ir jos prieštaringai vertinamas tėvas Thomas Markle'as. Vyras dukrai gimtadienio proga nusiuntė rožių puokštę, tačiau Meghan į tai nieko neatsakė, rašoma dailymail.co.uk.
Thomas Markle'as, Meghan Markle
Thomas Markle'as, Meghan Markle / „Scanpix“ nuotr.

Panašu, kad 77-erių Meghan tėvas visomis pastangomis bando iš naujo prisibelsti į dukros gyvenimą. Po įvairių įžeidžiančių kalbų, kaltinimų jis ją pasveikino su 40-uoju gimtadieniu ir atsiuntė raudonų rožių puokštę su atviruku.

„Linkiu laimingo gimtadienio ir šviesesnių dienų“, – buvo rašoma Th.Markle'o siųstame atviruke, rašoma TMZ.

Įdomus faktas tas, kad Th.Markle'as net pasirūpino gėlių reikšmėmis. Tarp keliolikos raudonų rožių įsisupo ir dvi geltonos, kurios, pasirodo, simbolizuoja Meghan ir princo Harry vaikus.

Dailymail.co.uk rašoma, kad šį sprendimą vyras priėmė dėl to, nes jam atrodo, jog jo anūkai Archie ir Lilibet Diana neturi daug artimųjų Kalifornijoje. Jam pasirodė, kad gėlių kompozicija galėtų šį ryšį atkurti.

Tiesa, šis gražus gestas gali būti iš piršto laužtas, nes prieš beveik du mėnesius jis dukros ne tik bandė atsiprašyti, bet ir svaidėsi grasinimais.

Laidoje „60 minutes“ vyras kalbėjo, kad mielai norėtų ir vėl pasikalbėti su dukra, palaikyti ant rankų anūkę ir sulaukti jos atleidimo.

„Paskutinį kartą su ja kalbėjau likus dviem dienoms iki jų vestuvių“, – neslėpė jis.

Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu
Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu

Nusivylęs M.Markle tėvas atskleidė, kad apie savo anūkės Lilibet gimimą sužinojo toli gražu ne iš dukters: „Nebuvo jokių skambučių, aš tiesiog išgirdau tai per radiją.“

Thomas, kuris nebuvo susitikęs nei su princu Harry, nei su anūku Archie, laidoje sakė, kad jaučiasi sutrikęs ir nesupranta, kodėl nutrūko jo ir dukros puikūs santykiai.

Visgi netrukus interviu metu pasigirdo ne atsiprašymas, o grasinimas – iš vyro žodžių galima suprasti, kad jis ketina viešai prabilti apie dukters paslaptis.

Stop kadras / Vida Press nuotr./Thomas Markle'as
Stop kadras / Vida Press nuotr./Thomas Markle'as

„Norite viešai skalbti baltinius? Tai yra pirmas kartas, kai apie šiuos dalykus kalbėsiu“, – laidos anonse užsiminė T.Markle'as.

Praėjus kuriam laikui po šios laidos T.Markle'as ir vėl prabilo. Tik tąkart svaidėsi nebe grasinimai, o ketinimais paduoti į teismą.

„Archie ir Lili yra maži vaikai. Jie nėra politika. Jie nėra pėstininkai. Jie nėra žaidimo dalis. Jie taip pat yra karališkieji ir turi tokias pačias teises kaip ir bet kuris kitas karalius. Aš kreipsiuosi į Kalifornijos teismus dėl teisės artimiausiu metu susitikti su savo anūkais“, – rėžė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius