Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tigrų karalius užvaldė pasaulį: įsikūnijo užsienio žvaigždės, virusas pasiekė ir Lietuvą

Dokumentinio „Netflix“ serialo „Tiger King“ pristatinėti nereikia. Kaip ir pagrindinio jo herojaus, ryškaus ir puoštis mėgstančio egzotinių kačių zoologijos sodo savininko Joe Exotic. Pasirodo, žiūrovai taip pamėgo šį kontroversiškai vertinamą veikėją, kad nusprendė į jį įsikūnyti. Taip gimė daug dėmesio socialinėje erdvėje sulaukęs iššūkis „Tiger King Challenge“.
Užsienio ir Lietuvos žvaigždės virto Joe Exotic
Užsienio ir Lietuvos žvaigždės virto Joe Exotic / „Instagram“ nuotr.

Kad supanašėtų su pačiu Joe Exotic arba kitais dokumentiniame seriale matytais asmenimis, po visą pasaulį išsibarstę žmonės pasitelkia namuose turimus daiktus ir net augintinius.

Štai keletas geriausių pavyzdžių:

Šį iššūkį priimti nusprendė ir garsios užsienio žvaigždės. Drauge karantine užsidarę aktorė ir serialo „Moderni šeima“ žvaigždė Sarah Hyland bei jos sužadėtinis Wellsas Adamsas įsikūnijo į Joe Exotic ir vieną didžiausių jo priešų Carole Baskin.

Su tigrų karaliumi supanašėti panoro ir Robas Lowe. Aktoriui užsidėjus peruką išsiaiškinti, ar po juo tikrai ne pati serialo žvaigždė, buvo nelengva.

Nuo kolegų neatsiliko ir Jaredas Leto. Į Joe Exotic jis įsikūnijo pasitelkdamas tikriausiai labiausiai blizgančius marškinius, kokius tik turėjo, kaubojišką skrybėlę ir pliušinį žaislą.

View this post on Instagram

#JaredLetoTigerKing

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Negalima pamiršti ir Stallone šeimos. Jos narių užteko beveik visiems dokumentiniame seriale rodytiems asmenims atvaizduoti (Nuotraukas pamatysite paspaudę rodyklę į dešinę).

Virusas netruko pasiekti ir Lietuvos – naują iššūkį pradėjo drabužių kūrėjas Robertas Kalinkinas. Jis pripažįsta, kad karantino metu, kai savo pagrindinį darbą šiek tiek nustūmė į šalį su kolektyvu gamindami kaukes medikams, laiko poilsiui nebuvo daug, bet rekomenduoti draugų kartu su žmona Agne akimirksniu „suvalgė“ naują serialą.

„Visi veikėjai yra puikūs „fruktai“, neturiu pozicijos, kuris yra kaltas, kuris geras, rezultate priėmėme išvadą, kad visi yra vienaip ar kitaip išprotėję. Įdomu žiūrėti, nes šie asmenys yra tikri žmonės, unikalūs personažai, stebint visus supranti, kad jie gyvena visai kitokioje realybėje“, – savo nuomonę apie pasaulį užvaldžiusį serialą pateikė drabužių kūrėjas.

Pradėjęs naują iššūkį R.Kalinkinas sako, kad šios fotosesijos pagrindinis tikslas buvo šiek tiek atitrūkti nuo dabartinės situacijos, pasiilsėti nuo darbų ir pasikelti nuotaiką. Iššūkį jis perdavė žmonai, artimam draugui Nagliui Bierancui ir Justinui Jaručiui. Pastarasis, anot pokštaujančio Roberto, pasirinktas dėl išskirtinio panašumo į pagrindinį serialo veikėją.

„Šiuo laikotarpiu išties laiko niekam nebuvo, bet kadangi draugai parekomendavo pažiūrėti serialą apie baisią tigrų realybę, iš pat pradžių istorija neužkabino, tik įsijungę žiūrėjome labai skeptiškai, bet vėliau išties tikrai labai įtraukė“, – pripažįsta vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius