Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tobula vestuvių metinių dovana: Kanye Westas žmoną nustebino netikėtu pasimatymu

Reperis Kanye Westas (41) įrodė, kad moka būti labai romantiškas. Penktųjų vestuvių metinių proga jis žmoną, realybės šou žvaigždę Kim Kardashian (38), nusivežė į Las Vegasą, kur jos laukė staigmena – atlikėjos Celine Dion koncertas.
Kanye Westas ir Kim Kardashian
Kanye Westas ir Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

Keturių vaikų mama socialinėje erdvėje neslėpė džiaugsmo. Ji rašė, kad jos vyras Kanye Westas įteikė jai tobulą vestuvių metinių dovaną ir nusivežė paklausyti Celine Dion koncerto į Las Vegasą.

K.Kardashian paviešino ne vieną vaizdo įrašą savo „Instagram“ paskyroje. Viename iš jų realybės šou žvaigždė užfiksuota salėje dainuojanti vieną mėgstamiausių atlikėjos dainų „It’s All Coming Back To Me Now“.

Metinių proga Kim Kardashian vilkėjo kristalais puoštą baltą kombinezoną, o reperis dėvėjo juodą švarkelį, su kuriuo pasirodė šių metų „Met Gala“ renginyje.

Koncerto metu Kim pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose matėsi laiminga pora, o šalia jų ir pati Celine Dion su auksinės spalvos kostiumu.

„Instagram“ nuotr./Celine Dion, Kim Kardashian ir Kanye Westas
„Instagram“ nuotr./Celine Dion, Kim Kardashian ir Kanye Westas

Penktadienį realybės šou žvaigždė savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nuotraukomis, kuriomis norėjo paminėti penktąsias vestuvių metines. Jose buvo galima išvysti poros vestuves, kurios vyko 2014 m. gegužės 24 d. Florencijoje, Italijoje.

View this post on Instagram

KIMYE 4 EVA

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„Mūsų vestuvių, kurios vyko prieš penkerius metus, užkulisiai“, – įrašą apibūdino Kim. O kitame poste moteris džiaugiasi, kad prieš penkerius metus ištekėjo už savo geriausio draugo.

View this post on Instagram

5 years ago today I married my best friend. ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

15min primena, kad apie ketvirtąją atžalą pora pranešė gegužės 10-ąją. Džiugia žinia savo tviterio paskyroje pasidalijo pati realybės šou žvaigždė Kim Kardashian. Ketvirtam vaikui Kim Kardashian ir Kanye Westas parinko vardą – Psalmas Westas. „Psalm“ anglų kalboje reiškia giesmę.

North, kuriai birželį sueis šešeri, ir trejų su puse Saintą pagimdė pati Kim, tačiau po itin sunkių nėštumų ir gimdymų, medikai uždraudė jai dar kartą gimdyti. Vis dėlto dviem vaikais garsi pora apsiriboti nenorėjo.

Dar prieš trečią vaiką pagalbinio apvaisinimo būdu buvo sukurti trys Kim ir Kanye embrionai. Tuomet Kim rizikavo ir vienas buvo patalpintas į jos gimdą, tačiau neprigijo. Po nepavykusios procedūros, garsi pora nusprendė ieškoti alternatyvių šeimos gausinimo būdų, ir jiems priimtiniausias pasirodė surogatinė motinystė.

Suradus tinkamiausią kandidatę, į jos gimdą buvo patalpintas vienas iš dviejų likusių užšaldytų Kim ir Kanye embrionų, ir 2018-ųjų sausio 15-ąją pasaulį išvydo poros dukra Chicago, kurią išnešiojo ir pagimdė pakaitinė motina.

Kim ir Kanye ilgai nelaukė ir apsisprendė panaudoti paskutinį savo embrioną – kad turės ketvirtą vaiką, jie pranešė gruodžio mėnesį. Šį jų vaikelį išnešiojo ir pagimdė jau kita pakaitinė motina.

Skaičiuojama, kad surogatinės motinystės paslauga garsiai porai turėjo kainuoti apie 110 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius