Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas Cruise'as patvirtino, kad scientologija buvo viena iš skyrybų su Katie Holmes priežasčių

Tomas Cruise'as teisininkams, tiriantiems aktoriaus ieškinį dėl šmeižto, sakė, kad jo atsidavimas scientologijai buvo viena išsiskyrimo su Katie Holmes priežasčių.
Tomas Cruise'as
Tomas Cruise'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aktorius kelia ieškinį JAV bulvarinių žurnalų „In Touch“ ir „Life & Style“ leidėjams dėl 2012 metais paskelbtų pranešimų, kad jis yra blogas tėvas ir po išsiskyrimo su žmona „apleido“ dukrą Suri.

Kai T.Cruise'as ir K.Holmes skyrėsi, sklido gandai, kad jo aktyvus dalyvavimas Scientologijos Bažnyčios veikloje buvo vienas išsiskyrimo veiksnių, o dabar paaiškėjo, jog T.Cruise'as pripažino, kad K.Holmes skyrybų prašyme kaip vieną savo noro nutraukti santuoką priežasčių paminėjo religiją.

Bylos dokumentai rodo, kad rugsėjo mėnesį per apklausą teisme T.Cruise'as žurnalų advokatų buvo spaudžiamas patvirtinti arba paneigti tuos gandus.

Paklaustas, ar K.Holmes „užsiminė“, kad viena jų išskyrimo priežasčių buvo „apsaugoti Suri nuo scientologijos“, jis atsakė: „Ar ji taip pasakė? Toks buvo vienas iš tvirtinimų, taip“.

Tačiau, kaip rašo „New York Post“ paskalų skyrelis „Page Six“, T.Cruise'as vėliau paprašė pakeisti jo pareiškimą ir tvirtino: „Katie niekada man nesakė, kad tai buvo mūsų skyrybų priežastis“.

Posėdžio metu T.Cruise'as taip pat neigė pranešimus, kad daugiau kaip 100 dienų po išsiskyrimo nesimatė su Suri, kuriai dabar – septyneri. Jis sakė: „Kai vyksta skyrybos, viskas pasikeičia ... Dabar turi prašyti leidimo ir organizuoti darbotvarkes, kad kas nors vyktų ... Situacija nėra ideali ... Viskas keičiasi. Ir tikrai nesikeičia meilė, kurią jaučiu savo dukrai; faktas, kad neapleidau jos emociškai, fiziškai ar kaip nors kitaip“.

Teisminis šmeižto bylos nagrinėjimas turi prasidėti kitą savaitę Niujorke.

T.Cruise'as ir K.Holmes kiekvienas savo keliais pasuko pernai, po penkerių metų santuokinio gyvenimo.

zmones24.lt/Katie Holmes ir Tomas Cruise'as
Katie Holmes ir Tomas Cruise'as

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius