Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragiška lemtis ištiko dar vieną jauną reperį: JAV nušautas 31-erių Huey

Pastaraisiais mėnesiais JAV sukrėtė ne vieno reperio nužudymas. Deja, šįsyk užsienio žiniasklaida skelbia apie dar vieną panašią mirtį – 31-erių reperio Huey, kuris taip pat žuvo nuo šautinių žaizdų.
Reperis Huey ir nusikaltimo vieta
Reperis Huey ir nusikaltimo vieta / „Scanpix“ nuotr.

Kaip informuoja mirror.co.uk, reperis buvo nužudytas per susišaudymą, kuris įvyko jo gimtojoje Misūrio valstijoje JAV. Teigiama, kad nusikaltimas įvykdytas vieno čia esančio namo kieme. Šūviai buvo paleisti ketvirtadienį, birželio 25 dieną, likus kiek daugiau nei valandai iki vidurnakčio vietos laiku.

Huey buvo skubiai nugabentas į ligoninę, tačiau padėti nebebuvo galima ir netrukus konstatuota atlikėjo mirtis. Tėčio gedi jo 13 metų dukra.

„Scanpix“ nuotr./Reperis Huey
„Scanpix“ nuotr./Reperis Huey

Tiesa, taip pat pranešama, kad susišaudymo metu buvo sužeistas dar vienas, viešai neįvardijamas asmuo, tačiau jis išgyveno ir dabar yra gydomas dėl gyvybei nepavojingų sužalojimų.

Kaip rašo „The Guardian“, policija šiuo metu aktyviai atlieka žmogžudystės tyrimą, prašo atsiliepti įvykį mačiusius liudytojus, tačiau daugiau tragedijos detalių kol kas neatskleidžiama.

Tikrasis nužudyto reperio vardas buvo Lawrence'as Franksas, tačiau gerbėjams jis buvo žinomas tiesiog kaip Huey. Jis gimė 1989 m. sausio 1 d., o repuoti pradėjo būdamas paauglys. Garsiausias Huey hitas, padėjęs jam išpopuliarėti – kūrinys „Pop, Lock & Drop It“. Dar 2006-aisiais reperiui pavyko pasiekti 6 vietą JAV muzikos topuose, tačiau vėlesnė jo karjera nebebuvo tokia sėkminga.

VIDEO: Huey - Pop, Lock & Drop It (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius