Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijos „influencerė“ į lėktuvą neįleista dėl nepadorios aprangos

Modelis ir nuomonės formuotoja socialiniuose tinkluose iš Turkijos Deniz Saypinar sakė, kad nebuvo įleista į „American Airlines“ priklausantį lėktuvą dėl netinkamos aprangos. Oro linijų kompanijos atstovams neva užkliuvo moters šortai.
Deniz Saypinar
Deniz Saypinar / „Instagram“ (dnzsypnr) nuotr.

Kaip rašo Insider.com, Deniz Saypinar – pirmoji moteris Turkijoje, kuriai Tarptautinė kultūrizmo ir fitneso federacija suteikė profesionalės titulą. Sportininkė kaip tik iš Dalaso/Fortvorto oro uosto vyko į Majamį, kur turėjo dalyvauti maudymosi kostiumėlių mados savaitės renginiuose, bet į ten skraidinusį lėktuvą įleista nebuvo.

Incidento detalėmis Deniz Saypinar pasidalijo instagramo, kur ją seka 1,1 mln. internautų, istorijose. Pasak „The Independent“, moteris pasakojo, kad su ja oro linijų kompanijos darbuotojai elgėsi nepagarbiai, sukritikavo jos neva „per trumpus“ šortus.

„Jie neįleido manęs į lėktuvą, nes pasakė, kad „esi nuoga ir taip įžeidi kitas šeimas“, – pasakojo nuomonės formuotoja. Ji pasidalijo ir fotografija aprangos, dėl kurios ir įvyko šis incidentas. Deniz Saypinar mūvėjo džinsinius šortus ir vilkėjo sportinę liemenėlę.

Moteris toliau pasakojo į JAV atvykusi „pajusti laisvės“ ir pabėgti nuo moteris varžančios kultūros, su kuria kasdien susidurdavo Turkijoje, bet oro linijų kompanijos atstovų elgesys su ja ją labai papiktino.

Nuotaikos nepagerino ir jos elektroninio pašto dėžutę užpildę neapykantos ir kritikos dėl aprangos kupini laiškai. Tokiems internautams modelis siūlo „rūpintis savo vidinėmis problemomis“ ir leisti kitiems gyventi taip, kaip nori jie patys. Nuomonės formuotoja sulaukė ir palaikymo.

„Deja, šalis, kuriai tarnauju, pilna hipokritų ir pavyduolių“, – rašė vienas internautas.

„Suaugusi moteris negali patekti į lėktuvą JAV taip apsirengusi, bet Europoje gali? Kur laisvė?“ – klausė kitas.

„Vis dar bandau po to atsigauti. Likau sutraumuota“, – kitą dieną instagrame pasakojo Deniz Saypinar.

„American Airlines“ patvirtino, kad į lėktuvą, skridusį į Majamį ir Dalaso/Fortvorto oro uosto neįleido keleivės. Atstovo paviešintame pranešime oro linijos pabrėžė turinčios taisykles dėl aprangos, kurių privalo laikytis visi keleiviai. Jose nurodyta, kad į lėktuvą įleidžiami tik padoriai ir nieko neįžeidžiančiai apsirengę žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius