Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtingiausiųjų klube – nauja narė: „Forbes“ milijardiere paskelbė Kim Kardashian

Kaip skelbia „Forbes“, Kim Kardashian oficialiai tapo milijardiere. 40-metės realybės šou žvaigždės turtai vos prieš pusmetį buvo vertinami 780 mln. dolerių, o šį mėnesį jų vertė išaugo iki 1 mlrd.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Didžiąją dalį Kim Kardashian turtų sudaro du jos įkurti verslai – formuojančių apatinių prekės ženklas „Skims“ ir kosmetikos kompanija „KKW Beauty“.

Ne vieną milijoną garsi moteris uždirbo ir iš karjeros televizijoje, projekto „Keeping Up With The Kardashians“, taip pat reklaminių užsakymų.

Likusią dalį jos turtų sudaro asmeniniai finansai, nekilnojamas turtas ir investicijos, rašo News.sky.com.

Milijardierių klubo nare Kim Kardashian tapo praėjus porai mėnesių po žinios, kad skiriasi su sutuoktiniu Kanye Westu, taip pat „Forbes“ pernai paskelbtu milijardieriumi. Los Andžele vasarį pasirašytuose skyrybų dokumentuose kaip santuokos nutraukimo priežastį moteris nurodė nesuderinamus skirtumus.

Kanye Westo turtai šiuo metu vertinami 6,6 mlrd. dolerių, teigia „Bloomberg“. Jis – turtingiausias juodaodis vyras JAV istorijoje.

Į kosmetikos industriją Kim Kardashian įsilieti nusprendė 2017-aisiais įkvėpta jaunesnės sesers Kylie Jenner sėkmės. Vėliau 20 proc. savo „KKW Beauty“ akcijų ji pardavė kosmetikos milžinei „Coty“. Likę 72 proc. akcijų paketo verti 500 mln. dolerių, o kitas Kim įkurtas prekės ženklas „Skims“ – 225 mln. dolerių.

Kaip rašo News.sky.com, prie jos ir seserų įkurtų prekės ženklų sėkmės stipriai prisidėjo įspūdingi sekėjų socialiniuose tinkluose skaičiai. Kim Kardashian paskyrą instagrame seka net 213 mln. internautų.

Pernai milijardiere „Forbes“ paskelbė ir Kylie Jenner, tačiau šis titulas iš jaunosios verslininkės buvo atimtas paaiškėjus, kad ji išpūtė savo verslo vertę.

Milijardierių klubui taip pat priklauso Elonas Muskas, Jeffas Bezosas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius