Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Zelenskio apranga: apskaičiuota kaina, atskleista, kodėl nedėvi karinės uniformos

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis daug kam tapo puikaus lyderio pavyzdžiu – prasidėjus karui nepasitraukė iš neramumų siaubiamos šalies, o kasdien įrašinėdamas vaizdo kreipimusis, pasakoja žmonėms esamą situaciją. Ne vieno dėmesį jis atkreipė ir savo apranga – oficialų įvaizdį pakeitė neformali apranga. Tačiau dabar paaiškėjo daugiau įdomių jo aprangos detalių.
Volodymyras Zelenskis
Volodymyras Zelenskis / „Scanpix“ nuotr.

Verslo kostiumus ir marškinius jis pakeitė marškinėliais, džemperiais ir patogiomis kariško stiliaus kelnėmis. Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis net savo aprangos stiliumi demonstruoja vienybę su Ukrainos žmonėmis per Rusijos karą prieš Ukrainą.

Kai kurie ekspertai atkreipia dėmesį į svarbų dalyką – Ukrainos valstybės vadovas nedėvi ginkluotųjų pajėgų uniformos, taigi jis siunčia signalą piliečiams, kad nesisavina kariuomenės šlovės.

„Scanpix“ nuotr./Volodymyras Zelenskis
„Scanpix“ nuotr./Volodymyras Zelenskis

Per pirmuosius kreipimusis į ukrainiečius po Rusijos okupantų įsiveržimo V.Zelenskis pasirodė vilkėdamas chaki spalvos marškinėlius. Nuo tos akimirkos jo karinio stiliaus drabužiai tapo jo kasdienybe.

Zelenskis buvo pastebėtas vilkintis prekių ženklų „5.11“, „Hallyard“, „281.z“ marškinėlius, kurių vidutinė kaina – 400–600 grivinų (apie 12,5 –19 eurų).

Be to, Ukrainos prezidentas dėvi chaki spalvos flisinius ukrainietiško prekės ženklo „M-Tas“ džemperius ir kariško stiliaus kelnes.

Ukrainos valstybės vadovo avalynė taip pat nebrangi. Pastebėta, kad jis atvyko į Bučą dėvėdamas „Saucony“ sportbačius už 50 dolerių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Volodymyras Zelenskis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Volodymyras Zelenskis

Beje, juos jis avėjo ir susitikimo su Didžiosios Britanijos ministru pirmininku Borisu Johnsonu Kyjive metu. B.Johnsonas vilkėjo tamsų kostiumą, o V.Zelenskis – chaki spalvos kariško stiliaus drabužius. Tokią aprangą prezidentas vilki visuose viešuose pasirodymuose nuo Rusijos įsiveržimo į Ukrainą vasario pabaigoje pradžios.

Palyginimui: prieš kurį laiką Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas kreipėsi į rusus vilkėdamas firminę striukę už 1,5 mln. rublių (apie 12 tūkst. eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius