-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vandenį žvaigždėms nešiojusi mergina netikėtai tapo „Auksinių gaublių“ pažiba

Sekmadienio naktį per „Auksinių gaublių“ apdovanojimus buvo apdovanotos labiausiai nusipelniusios praėjusių metų žvaigždės, tačiau žvaigžde per vieną vakarą tapo ir paprasta mergina, renginio metu svečiams nešiojusi vandenį.
Jamie Lee Curtis ir Kelleth Cuthbert
Jamie Lee Curtis ir Kelleth Cuthbert / „Scanpix“/AP nuotr.

Prieš apdovanojimų ceremoniją žvaigždėms pozuojant ant raudonojo kilimo, jauna daili tamsiaplaukė su mėlyna suknele vaikščiojo tarp garsenybių su vandens buteliukų padėklu.

Turėjusi tiesiog aptarnauti svečius, mergina išnaudojo šią progą sužibėti ir pačiai – sugebėjo patekti į ne vieną kadrą, kuriame pozavo žvaigždės, ir visad buvo pasiruošusi fotografuotis stovėdama garsenybėms už nugarų.

Tai, kad eilinė mergina sugebėjo „fotobombinti“ daugybės garsenybių nuotraukas, neliko nepastebėta – internete tai tapo bene labiausiai aptarinėjamu vakaro momentu. Internautai žavėjosi šios merginos apsukrumu, o kiti net juokavo, kad po tokio pasirodymo ji tikrai turėtų sulaukti kokio nors pasiūlymo vaidinti kine ar televizijoje.

Neilgai trukus buvo išaiškinta ir merginos tapatybė – tai Kelleth Cuthbert. Pasidomėjus jos biografija paaiškėjo, kad ji dirba modeliu – priklauso kelioms modelių agentūroms JAV, Kanadoje ir Vokietijoje.

Kol kas dar nėra aišku, ar sprendimas „fotobombinti“ garsenybių nuotraukas buvo pačios Kelleth, ar tai daryti paragino ją pasamdęs „Fiji“ vanduo – įmonės atstovai tai komentuoti atsisakė. Renginio metu dirbo ir daugiau taip pat apsirengusių merginų, kurios nešiojo vandenį, tačiau šios į kadrą pateko tik masinėse nuotraukose.

VIDEO: Ant „Auksinių gaublių“ raudonojo kilimo – įspūdingai atrodančios žvaigždės: pasigrožėkite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius