Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vos prieš porą mėnesių gimusiam „Hario Poterio“ aktorės sūnui nustatytas koronavirusas

„Hario Poterio“ franšizėje vaidinusi aktorė Jessie Cave (33 m.) neseniai susilaukė trečios atžalos. Deja, namuose ne džiaugsmas, o nerimas, mat mažylis užsikrėtė koronavirusu.
Jessie Cave, Rupertas Grintas
Jessie Cave, Rupertas Grintas / Vida Press nuotr.

J.Cave, paskutiniuose trijuose „Hario Poterio“ filmuose įkūnijusi Levandos Rudės personažą, socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka iš ligoninės palatos, kurioje matosi lovoje gulintis sūnus ir nešiojamame kompiuteryje karantiną skelbiantis Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Borisas Johnsonas.

„Iš izoliuotos palatos klausiausi naujienų apie karantiną. Vargšas mažylis užsikrėtė kovidu, – rašė aktorė.

Jam viskas gerai, bet, laimei, jie (gydytojai – red.past.) lieka budrūs ir atsargūs. Ši (viruso – red.past.) atmaina labai stipri ir užkrečiama, tad viliuosi, kad žmonės artimiausiomis savaitėmis papildomai saugosis.“

Moteris neatskleidžia, kokia minėto viruso atmaina – senesnė ar ta naujesnė ir labiau užkrečiama – diagnozuota jos kūdikiui.

Trečio vaiko J.Cave susilaukė spalio pabaigoje.

Ne tik šis laikotarpis po gimdymo, bet ir pats kūdikio atėjimas neapsiėjo be iššūkių. Vos išvydęs pasaulį berniukas, kaip rašo CNN, kurį laiką praleido atskirtas nuo motinos ir atidžiai stebimas gydytojų.

„Tikrai nenorėjau, kad mūsų šeimai taip prasidėtų nauji metai. Tikrai nenorėjau grįžti į ligoninę taip greitai po tokio traumuojančio gimdymo“, – tame pačiame įraše rašė aktorė.

Ji neatskleidė, dėl kokių priežasčių vos tik gimusį sūnų gydytojai atidžiai stebėjo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po pralaimėtos bylos – smūgis karjerai: J.Deppas priverstas pasitraukti iš „Hario Poterio“ priešistorės

„Hario Poterio“ žvaigždė po įspūdingų išvaizdos pokyčių džiaugiasi, jog nėra atpažįstamas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius