-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyriausia Beckhamų atžala – geidžiamiausias britų viengungis: aplenkė ne vieną aristokratą

Futbolo žvaigždės Davido Beckhamo ir dizainerės Victorios Beckham vyriausias sūnus Brooklynas Beckhamas tituluotas 2019 metų geidžiamiausiu britų viengungiu. Pasak britų mados žurnalo „Tatler“, 20-metis fotografas įveikė ne vieną aristokratą, taip pat merginų numylėtinį, buvusį vaikinų grupės „One Direction“ narį Harry Stylesą.
Brooklynas, Davidas ir Victoria Beckhamai
Brooklynas, Davidas ir Victoria Beckhamai / Vida Press nuotr.

B.Beckhamas geidžiamiausių Britanijos viengungių sąraše, publikuotame žurnale „Tatler“, atsidūrė po skyrybų su modeliu Hana Cross. Su pastarąja fotografas draugavo devynis mėnesius, bet vasarą poros santykiai nutrūko.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

„Lengvai atpažįstamas dėl savo Viktorijos laikų kaminkrėčio stiliaus, neseniai vienišu tapęs Brooklynas (20) turi beveik tiek pat tatuiruočių kaip ir jo tėvas, ir tiek pat žavesio, – rašoma žurnale. – Kylantis fotografas iš fotosesijų su šeima bendrauja vaizdo skambučiais.“

Geidžiamiausių viengungių sąraše už B.Beckhamo rikiuojasi 21-erių būsimas Cawdor grafas Jamesas Chesteris Campbellas, Argentinoje laisvu metu žaidžiantis polą, ir Rothermere’o vikonto 24-erių sūnus Vere’as Richardas Jonathanas Haroldas.

H.Stylesas užėmė ketvirtą geidžiamiausių viengungių vietą, o penktoje atsidūrė regbio žaidėjas Maro Itoje.

Vida Press nuotr./Regbio žaidėjas Maro Itoje
Vida Press nuotr./Regbio žaidėjas Maro Itoje

Į dešimtuką taip pat pateko 11-as Roxburghe’o hercogas Charlesas Robertas George’as Innes-Keras, šiemet paveldėjęs ne tik grafystę, bet ir 100 mln. svarų sterlingų (maždaug 115,7 mln. eurų) vertės turtą, vokiečių milijardieriaus Christopho Henkelio sūnus Paulas Henkelis, kriketo žaidėjas Joffra Archeris, verslininkas Umaras Kamani ir Matthew Healy – grupės „The 1975“ vokalistas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Grupės „The 1975“ koncerto akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Grupės „The 1975“ koncerto akimirka

Nuo 1709-ųjų spausdinamas žurnalas savo internetinėje svetainėje paskelbė tik 10 pačių geidžiamiausių viengungių, tačiau gruodį pasirodysiančiame numeryje bus atskleistos net 50 moterų numylėtinių pavardės. Atrodo, kad sąraše bus ne vienas ir ne du aristokratai.

Tiesa, B.Beckhamo kaip geidžiamiausio viengungio statusui gali iškilti grėsmė, mat užsienio spaudoje pasirodė pranešimai, kad jis ir aktorė Phoebe Torrance buvo nuėję į ne vieną pasimatymą.

Vida Press nuotr./Phoebe Torrance
Vida Press nuotr./Phoebe Torrance

Pasak „The Mirror“, futbolininko ir dizainerės sūnus su gražuole susitikinėja jau keletą mėnesių, o kalbos apie tarp jaunuolių užsimezgusius romantiškus santykius pasklido po to, kai juodu buvo pastebėti meiliai leidžiantys laiką Londono „The Wellington Restaurant & Bar“ VIP zonoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius