Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomas Rusijos aktorius ir V.Putino šalininkas apkaltino savo dukrą išdavyste

Aktorė Marija Maškova, žinomo Rusijos aktoriaus Vladimiro Maškovo dukra, interviu CNN papasakojo, kad tėvas ją apkaltino išdavyste, kadangi ji yra aiškiai išsakiusi savo nepritarimą Rusijos vykdomiems kariniams veiksmams Ukrainoje. M.Maškova jau ne vienerius metus gyvena JAV su vyru ir vaikais.
Vladimiras Maškovas
Vladimiras Maškovas / „Scanpix“ nuotr.

Vladimiras Maškovas ir jo dukra Marija ne kartą kartu filmavosi, kartu dalijo interviu. Tokių žinių netrūksta internete.

Tačiau dabar šeimą supriešino Rusijos pradėtas karas su Ukraina. Duodama interviu CNN M.Maškova teigė, kad tėvo palaikymas kariniams Rusijos veiksmams Ukrainoje „drasko jai širdį“. Ji pati neslepia smerkianti Rusijos agresiją prieš Ukrainą.

„Scanpix“ nuotr./Marija Maškova
„Scanpix“ nuotr./Marija Maškova

V.Maškovas sudalyvavo kovo 18 dieną Maskvos Lužnikuose surengtame koncerte, kur susirinko tūkstantinės minios. Jis ten pasisakė palaikydamas Rusijos „operaciją“ Ukrainoje.

„Tai, kas dabar vyksta, neįmanoma įsivaizduoti, negalima leisti. Ir tai, kad daugybė rusų, tarp jų ir mano tėvas, tiki tuo, kad prievartą galima pateisinti, drasko man širdį. Bet tai niekis palyginti su tuo, ką dabar išgyvena ukrainiečių žudoma tauta“, – kalbėjo garsiojo aktoriaus dukra.

Ji pasakojo, kad paskutinio telefoninio pokalbio jau po minėto koncerto metu tėvas ją ragino grįžti iš Amerikos į Rusiją kartu su dukromis, kad „būtų gera rusė, atsiprašytų dėl išdavystės, būtų su rusų tauta ir kovotų prieš ukrainiečių nacius“.

M.Maškova sakė turinti daugybę draugų iš Ukrainos ir yra tikra – niekas iš jų neprašė Vladimiro Putino juos „gelbėti“.

Moteris suabejojo, ar dar kada nors galės grįžti į Rusiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius