Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žmogaus-voro“ žvaigždžių bučinys įžiebė diskusiją: aktoriai tapo pora?

„Žmogaus-voro“ žvaigždės Tomas Hollandas (25) ir Zendaya (24) galimai savo romaną bus perkėlę iš fikcijos į realybę. Ketvirtadienį užfiksuotas jųdviejų bučinys įžiebė diskusiją: ar aktoriai akis dumia fotografams, ar iš tiesų jų draugystė peraugo į kažką daugiau?
Tomas Hollandas ir Zendaya
Tomas Hollandas ir Zendaya / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kurį laiką sklandę gandai apie tai, kad aktorius Tomas Hollandas ir aktorė, dainininkė Zendaya vienas kitam puoselėja romantiškus jausmus, įgijo daugiau pagrindo.

„Page Six“ fotografai ketvirtadienį užfiksavo aistringą jųdviejų bučinį T.Hollando „Audi“ sportiniame automobilyje, kurio kaina siekia 125 tūkst. JAV dolerių.

Kaip matėsi žaibišku greičiu internete išplitusiame įraše, iš pradžių T.Hollandas prie Zendayos palinko ir pirmas ją pabučiavo.

Netrukus pora buvo pastebėta sočiai besijuokianti, tuomet T.Hollandas meiliai spoksojo į Zendayą, glostė jos smakrą.

Taip pat aktoriai buvo užfiksuoti Los Andžele, besisvečiuojantys pas Zendayos mamą. Poros gerbėjai spėlioja, jog tai gali būti rimtų santykių įrodymas, jeigu aktoriai jau pažindinasi su vienas kito tėvais.

Gandai apie tai, kad T.Hollandas ir Zendaya susitikinėja, tęsiasi jau ilgą laiką. Dar jiems besifilmuojant filme „Žmogus-voras: grįžimas namo“, kur T.Hollandas atliko Peterio Parkerio, o Zendaya – jo klasiokės Michelle vaidmenį, buvo kalbama apie tarp aktorių užsimezgusį romantinį ryšį.

„Jie labai stengėsi savo privatų gyvenimą apsaugoti nuo viešumos, bet iš tiesų jie kartu atostogauja, vienas su kitu bando praleisti tiek laiko, kiek gali“, – šaltiniai dar 2017-aisiais sakė „People“.

Vida Press nuotr./Tomas Hollandas
Vida Press nuotr./Tomas Hollandas
Vida Press nuotr./Zendaya
Vida Press nuotr./Zendaya

Tiesa, tuo metu į tokius gandus Tomas ir Zendaya reagavo viską nuleisdami juokais.

„Pala, pala... Mano mėgstamiausia dalis yra ta, kai buvo sakoma, jog kartu atostogavome. Cha! Aš jau metų metus neatostogavau“, – tviteryje rašė Zendaya ir savo įraše pažymėjo T.Hollandą.

Aktorius jai atsakė: „O ar skaitosi spaudos turas?“

Prabėgus penkiems mėnesiams, „Page Six“ paparaciai aktorius užfiksavo kartu leidžiančius laiką su Zendayos šeima. Kaip buvo rašoma portale, atrodė, kad Tomas jos tėvus bando sužavėti.

Kiek laiko aktorių susižavėjimas vienas kitu tęsėsi, nėra aišku, mat jau 2019 metais T.Hollandas Londone buvo pastebėtas besilaikantis už rankų su Olivia Bolton.

Vis dėlto šaltiniai „The Sun“ pranešė, kad 2020-ųjų balandį T.Hollandas ir O.Bolton pasuko skirtingais keliais ir liko tik draugais.

Zendaya tuo metu taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi – 2019-2020-aisiais buvo rašoma apie tai, kad ji galimai susitikinėja su kitu kolega Jacobu Elordi.

Kol kas viešai pakomentuoti savo santykių statuso nei T.Hollandas, nei Zendaya nesutiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius