Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuva sudarys pasaulinį startuolių muzikos žemėlapį

Nuo elektronikos iki roko ir klasikos – startuolių klausoma muzika yra tokia pat įvairi, kaip ir jų kuriami produktai. Šiandien, ketvirtadienį, minimos Tarptautinės startuolių dienos tikslas – pasidalinti dainomis, kurios inovatorius įkvepia kurti, ir sudaryti pasaulinį startuolių muzikos žemėlapį.
Rekreacijos žemėlapis.
Žemėlapis.

VšĮ „Versli Lietuva“ rugpjūčio 13-ąją Tarptautine startuolių diena skelbia antrus metus iš eilės ir kasmet pasirenka vis kitą priemonę, kuri švęsti suvienija inovatorius nuo Filipinų iki Kipro. Pernai startuoliai socialiniuose tinkluose dalijosi savo komandų nuotraukomis, o šiemet jie skelbia savo mėgstamas dainas.  Šalia savo įrašų startuolių prašoma pridėti oficialią žymą #StartupDay2015 bei nurodant, kuriame mieste jie gyvena ir kuria. Pagal tai ir bus sudaryti startuolių muzikos grojaraščiai bei pasaulinis startuolių muzikos žemėlapis.

Pernai startuoliai socialiniuose tinkluose dalijosi savo komandų nuotraukomis, o šiemet jie skelbia savo mėgstamas dainas.  Šalia savo įrašų startuolių prašoma pridėti oficialią žymą #StartupDay2015 bei nurodant, kuriame mieste jie gyvena ir kuria.

Pasak VšĮ „Versli Lietuva“ generalinio direktoriaus Manto Nociaus, per kelerius metus susiformavo stipri ir vieninga Lietuvos startuolių bendruomenė, kuri gali užimti lyderio pozicijas ir kviesti viso pasaulio inovatorius vieną dieną metuose virtualiai susitikti socialiniuose tinkluose ir sužinoti daugiau vieniems apie kitus.

„Ambicingų tikslų prieš dešimtmečius turėjo ir dabartinės kompanijos „Google“ ar „Facebook“, o Lietuvoje sąvoka „startuolis“ prieš kelerius metus net nebuvo vartojama. Tačiau šiandien mes vis labiau susitelkiame tam, kad ateitį keičiančius produktus kuriantys lietuvaičiai ryškiau matytųsi pasaulio žemėlapyje“, – sako M.Nocius.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Mantas Juozas Nocius
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Mantas Juozas Nocius

Startuolių muzikos žemėlapį ir grojaraščius VšĮ „Versli Lietuva“ ketina sudaryti ir paskelbti internete šį rudenį. Gyvai sekti, kokios muzikos klauso startuoliai, galima suvedus žymą #StartupDay2015 socialiniuose tinkluose “Twitter” ir “Facebook”. Tarptautinę startuolių dieną VšĮ “Versli Lietuva” šiemet organizuoja kartu su komunikacijos agentūra “Bosanova”.

Verslumą ir eksportą šalyje skatinanti VšĮ „Versli Lietuva“ taip pat kuruoja bendruomenę „Startup Lithuania“ ir yra Lietuvos startuolių ekosistemos fasilitatorius. Įstaigos organizuojami projektai ir renginiai yra skirti visų stadijų startuoliams ir dar tik besidomintiems šia sritimi žmonėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius