Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš SEB banko valdybos traukiasi V.Žagūnis

SEB banko valdybos narys ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Vaidas Žagūnis nusprendė palikti SEB grupę – savo dabartines pareigas eis iki spalio 31 dienos. Banke jis dirbo 18 metų. Laikinai Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktoriaus pareigose jį pakeis SEB Baltijos šalių tarnybos mažmeninės bankininkystės vadovė Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė, kuri tuo pačiu metu vykdys ir savo tiesiogines pareigas.
Vaidas Žagunis
Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė / SEB nuotr.
Temos: 1 SEB bankas

„Esame dėkingi Vaidui už jo ilgametį darbą banke ir indėlį stiprinant SEB banko pozicijas mažmeninės bankininkystės srityje, už reikšmingus banko žingsnius skaitmeninės transformacijos srityje ir už tai, kad jis buvo modernaus, skaitmenizuoto, inovatyvaus banko ambasadorius", – sakė Raimondas Kvedaras, SEB banko Lietuvoje valdybos pirmininkas.

„Nusprendžiau palikti SEB grupę ir po kurio laiko tęsiu darbą kitoje finansų institucijoje. Aštuoniolika metų SEB banke buvo mano gyvenimo universitetas. Per tą laiką įgyvendinome daug pokyčių, ypač per pastaruosius kelerius metus, kurie buvo intensyvūs mažmeninės bankininkystės srityje vykstant vadinamajai bankų skaitmenizacijai: keitėme klientų aptarnavimo modelį, pasiūlėme klientams daug modernių ir patogių paslaugų, pradėjome kurti inovacijų kultūrą", – sakė V.Žagūnis.

Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė SEB banke dirba 20 metų. Šiemet ji tapo SEB Baltijos šalių tarnybos mažmeninės bankininkystės vadove, prieš tai pastaruosius 6 metus ji buvo „SEB gyvybės draudimo" generalinė direktorė ir valdybos pirmininkė. Dar anksčiau ji ėjo įvairias vadovaujančias pareigas SEB banke Lietuvoje: buvo atsakinga už mažų ir vidutinių įmonių segmentą Verslo plėtros departamente, taip pat vadovavo SEB banko Vilniaus finansinių paslaugų centrui ir Rytų regionui.

SEB banko nuotr./Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė
SEB banko nuotr./Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė

V.Žagūnis SEB banke dirbo nuo 2001 metų. Pastaruosius 10 metų V.Žagūnis vadovavo įvairiems padaliniams banke, įskaitant Verslo plėtros ir pardavimų departamentą, Smulkaus ir vidutinio verslo departamentą, Finansavimo paslaugų departamentą. Pastaruosius trejus metus SEB banke V.Žagūnis ėjo Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktoriaus ir valdybos nario pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius