-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moody's“ Lietuvos biurui vadovaus Mariano Andrade

Tarptautinės kapitalo rinkų bendrovės „Moody's Corporation“ Vilniaus biurui vadovaus Mariano Andrade, buvęs „Barclays“ operacijų centro vadovas.
Mariano Andrade
Mariano Andrade

Jis bus atsakingas už regiono ekonomikos augimą skatinančių projektų įgyvendinimą, taip pat rūpinsis Vilniaus padalinio darbuotojų atliekamomis funkcijomis, skelbiama pranešime spaudai.

„Mums malonu, kad toks patyręs ir gerbiamas vietinės verslo bendruomenės narys prisijungė prie mūsų ir skatins Vilniaus biuro augimą, – sakė Duncanas Neilsonas, „Moody’s“ žmogiškųjų išteklių vadovas Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regione. – Mariano patirtis užtikrins, kad Vilniaus padalinys sėkmingai integruosis į mūsų pasaulinį biurų tinklą, o jis savo talentu bei gebėjimais taip pat padės augti mūsų verslui visoje Europoje.“

„Moody’s“ įkūrė savo biurą Vilniuje praėjusį gruodį. Bendrovė planuoja per kelerius ateinančius metus įsitvirtinti Vilniuje bei papildomai įdarbinti žmonių kredito rizikos vertinimo srityje, kurie dirbs kartu su kitais Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regiono biurais.

Daugiau darbuotojų planuojama įdarbinti ir tam tikroms pasaulinėms bendrovės funkcijoms atlikti.

„Nekantrauju panaudoti savo patirtį ir „atrakinti“ Vilniaus darbo rinkos potencialą tokiai stipriai ir gerai pasaulyje žinomai įmonei kaip „Moody’s“, – pranešime spaudai cituojamas Mariano Andrade. – Taip pat džiaugiuosi, kad „Moody’s“ jau dabar prisideda prie vietinės bendruomenės klestėjimo, samdydama geriausius talentus ir remdama tokius atvirumą ir integraciją puoselėjančius renginius kaip „Baltic Pride“.“

P.Andrade beveik šešerius metus dirbo „Barclays Group Operations Lithuania“ įvairiose pareigose, pastaruoju metu – šalies vadovu, atsakingu už verslo pokyčių įgyvendinimą.

Prieš tai P.Andrade dirbo „WorldOne Research“, rinkos tyrimų bendrovėje, kur jis įtvirtino ir užaugino įmonės padalinį Vilniuje.

„Moodyʼs“ teikia kredito rizikos vertinimo ir tyrimų paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius