-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: šiuolaikinė tvirtovė istorinėje sostinės vietoje – su nuosavu SPA centru ir 5 miegamaisiais

Draustinio miško paklotės ir ežero pašonė. Penki miegamieji kambariai poilsiui. Į visas pasaulio šalis žvelgiantys jų langai. Vasariškoms dienoms – uždaras namo kiemas su vasarnamiu ir gryno oro užtaisu. Rudeniškam vakaro lietui į palanges barbenant apglėbiantis jaukumas šiltoje židinio apšviestoje svetainėje. Kelios pakopos laiptelių, vedančių į pusrūsį grožio ir sveikatinimo procedūroms. Maksimaliam komfortui – dar ir šeimininko išmaniajam įrenginiui paklūstančios pagrindinės būsto funkcijos. Komplektas penkių žvaigždučių vertės, ar ne?
Būstas Naujajame Antakalnyje
Gyvenamasis namas Antakalnyje su nuosavu SPA centru ir septyniais kambariais / NT agentūros „Capital Pro“ nuotr.

Ne prastesnio įvertinimo verta įspūdingo būsto lokacija. Prabangios užmiesčio vilos charakteristiką atitinkančio objekto toli dairytis nereikia: iškilęs Antakalnyje – viename iš seniausių Vilniaus mikrorajonų.

Jeigu laimę matuotume kvadratiniais metrais, Naujajame Antakalnyje esančiame gyvenamajame dviejų aukštų name pririnktume jos beveik 300 vienetų.

Apžiūrėti mūrinę tvirtovę sostinėje galite lankomiausiame šalies nekilnojamojo turto (NT) skelbimų portale Aruodas.lt, spustelėję šią nuorodą.

360 tūkst. eurų – mažiau už savikainą?

Modernus, 2016 metais pastatytas dviaukštis būstas paruoštas išsyk tapti naujakurių namais už 360 tūkst. eurų.

288,80 kv. metrų ploto name yra septyni kambariai, iš kurių – net penki miegamieji su keturiomis voniomis. Objektą supa 7 arų žemės sklypas.

„Tokio būsto savikaina šiuo metu didesnė veikiausiai dvigubai. Mūsų siūlomas variantas – patrauklus tiems pirkėjams, kurie ieško išbaigto namo su visais patogumais netoli miesto centro“, – 15min pasakojo modernių namų Antakalnyje šeimininkams atstovaujanti tarptautinės NT agentūros „Capital Pro“ brokerė Karina Paulauskaitė.

NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./Būstas Naujajame Antakalnyje
NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./Būstas Naujajame Antakalnyje

Kelionės į Druskininkus užmarštyje: cokolyje – privatus SPA centras

Beveik trečdalį atokesnėje Antakalnio mikrorajone dalyje esančio statinio – 92,08 kv. metrus – užima SPA zona. Namo cokolyje įrengta pirtis su baseinu – vienas pagrindinių dalykų, išskiriančių šį objektą iš pasiūlos rinkoje.

„SPA zona – prabangus malonumas. Dažnas net ir nuosavame name gyvenantis lietuvis jo atsisako, kadangi tokią zoną įsirengti reikia ir kvadratūros, ir lėšų. Sakykime, dabar tai kainuotų apie 70–80 tūkst. eurų“, – kalbėjo K.Paulauskaitė.

NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./SPA zona užima bemaž trečdalį būsto ploto
NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./SPA zona užima bemaž trečdalį būsto ploto

NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./SPA zona užima bemaž trečdalį būsto ploto
NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./SPA zona užima bemaž trečdalį būsto ploto

Kaimynystėje – draustinis, ežeras ir jokių dangoraižių

Naujakuriams įsikelti paruošta vietovė pasižymi ne tik patogiu susisiekimu su Vilniaus miesto centru ir senamiesčiu, bet ir galimybe laisvą laiką leisti gamtoje.

„Antakalnis patogus gyventi. Greitas susisiekimas su centrine Vilniaus dalimi, dažnai ne per vieną pusę – yra keli išvažiavimai. Šalia – individualių namų aplinka. Pasukus kita kryptimi, keliai veda link Dvarčionių geomorfologinio draustinio ir Pupojų ežero. Sakykime, jog ši apylinkė – vienas iš tų individualių namų rajonų, kurie infrastruktūros prasme išvystyti geriausiai. Be to, vieno seniausių sostinės mikrorajonų – Antakalnio – apgyvendinimas jau įvykęs, todėl drastiškų pokyčių ateityje, tikėtina, pasitaikyti neturėtų. Manau, kad Tarandės likimas neištiks“, – apibendrino NT brokerė K.Paulauskaitė.

Išmanusis būstas su geoterminiu šildymu

Buvę šio būsto savininkai nepagailėjo kaštų ne tik nuosavai poilsio zonai, bet ir kitiems moderniausiems sprendimams įgyvendinti.

„Kai namas yra toks, medžiagiškumo ir įrengimo kokybė klausimų nekelia. Išskirtinę šio objekto kokybę sudaro daug dedamųjų. Stilingas, jaukus. Interjeras kurtas konsultuojantis su dizainere: profesionalo pagalba praverčia sprendžiant išplanavimo ir funkcionalumo klausimus, erdvių išdėstymo, spalvų gamos. Jaukius vakarus šiuose namuose užtikrina juose įrengta ekologiška geoterminio šildymo sistema. Tokio tipo šildymo sistemos įrengimas – brangesnis negu bet kurio kito, tačiau ekonomiškiausias.

NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./Karina Paulauskaitė
NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./Karina Paulauskaitė

Šildymas, kaip ir apsauga, reguliuojamas išmaniai, tad po dienos rūpesčių peržengę namų duris jausite komfortą ir atsipalaidavimą. Išmanusis būstas palengvins šeimos kasdienybę: valdyti jį galėsite vos kelių išmaniojo įrenginio mygtukų spustelėjimu, net ir nuotoliniu būdu“, – pabrėžė K.Paulauskaitė.

Motyvas parduoti – emigracija

Laiko ir investicijų į namus, kuriuose ketino nugyventi visą likusį gyvenimą, negailėjusi vilniečių šeima kairiajame Neries krante praleido vos keletą metų.

Planams netikėtai pasikeitus, susiklostė aplinkybės, kurios, pasak K.Paulauskaitės, naujiesiems šeimininkams gali tapti galimybe įsigyti fenomenalų būstą už itin žemišką kainą:

„Šeimų išsikėlimą iš tokių namų lemia įvairios priežastys: pasigendama naujo interjero, jaučiamas didesnių arba modernesnių apartamentų poreikis. Tokiu atveju panašių objektų pardavimo kaina būna gerokai aukštesnė – ne tokia patraukli, apsprendžianti greitą pardavimą. Tuo tarpu ši šeima išvyksta gyventi į užsienį. Per trejus metus verslas išaugo, išsiplėtė, tad buvo priimtas sprendimas perkelti veiklą į kitą šalį. Natūralu, kad gyventi tarp Lietuvos ir užsienio turint mokyklinio amžiaus vaikus būtų sudėtinga. Namas – ne butas: jam reikia nuolatinės priežiūros, gyvybės.“

Penki miegamieji ir darbo kabinetas

NT agentūros „Capital Pro“ brokerės manymu, su visais baldais ir buitine technika parduodamas namas atokesnėje Antakalnio dalyje pritaikytas didelėms šeimoms.

„Būstas Antakalnyje – subalansuotas šeimynai, kurioje auga skirtingų lyčių ir įvairaus amžiaus vaikai. Vertinančiai erdvumą, nemėgstančiai spaustis, kaip dabar „madinga“ tai daryti mažuose namuose. Keturių asmenų šeimai 100 kv. metrų būstas tapo ankštokas. Tad šis objektas itin komfortiškas: funkcionalūs kambariai suteiks privatumo gausiausiai šeimai, atrasiančiai terpę pasidžiaugti ir bendru laiku. Užsikūrus pirtį, atsiplaiduojant baseine arba virtuvėje ruošiant maistą ir stebint, kaip erdvioje svetainėje žaidžia atžalos. Be to, įrengtas ir stilingas darbo kambarys, tad ne problema bus patogiai darbuotis iš namų“, – pasakojo K.Paulauskaitė.

NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./Darbo kambarys
NT agentūros „Capital Pro“ nuotr./Darbo kambarys

Tvirtovę įvertinti – apžiūrėjus savomis akimis

Vilniaus Naujajame Antakalnyje ramuma alsuojančio būsto skelbimą ir nuotraukas apžiūrėti galite pagal šią lankomiausio šalies NT skelbimų portalo Aruodas.lt nuorodą.

Vis dėlto 15min pašnekovė K.Paulauskaitė ragina susidomėjusius 288,80 kv. metrų ploto tvirtovę apžiūrėti savomis akimis, nepamirštant saugumo priemonių, užkertančių kelią pasaulinę pandemiją sukėlusio koronaviruso plitimui:

„Galime aprodyti būstą vaizdo transliacijos metu, tačiau vien šiuo būdu įvertinti bus sudėtinga. Reikia aplankyti, pajusti ir nuspręsti: norisi šiuose namuose gyventi ar ne. Atmosfera juose fantastiška: jeigu dabar statomuose būstuose vyrauja minimalistinės tendencijos, šiame dviejų namų aukšte apima malonus erdvių pojūtis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius