Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: kiek kainuoja butai didmiesčiuose?

Rugsėjo mėnesį, palyginti su rugpjūčiu, Vilniuje ir Kaune parduodamų butų pasiūlos kainos ūgtelėjo, o Klaipėdoje liko stabilios. Vidutinė dviejų kambarių buto kaina sostinėje šiuo metu yra apie 76000 Eur, Kaune – apie 42700 Eur, Klaipėdoje – apie 52000 Eur, rodo lankomiausio nekilnojamojo turto portalo Aruodas.lt skelbimų statistikos duomenys.
Senamiestis
Senamiestis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Rugsėjį butų pasiūlos kaina Vilniuje pakito apie 2 proc.
 
Rugsėjį vidutinė skelbimuose siūloma butų Vilniuje pardavimo kaina buvo apie 2 proc. didesnė nei rugpjūtį, toks pat ir metinis procentinis pokytis. Praeitą mėnesį vidutinė butų pardavimui pasiūlos kaina siekė apie 1542 Eur/kv. m. 
 
Šiuo metu sostinėje vidutinė vieno kambario buto pasiūlos kaina yra apie 41500 Eur, dviejų kambarių – apie 76000 Eur, trijų kambarių – apie 110000 Eur. Vidutinis vieno kambario buto plotas siekia 31 m², dviejų kambarių – 51 m², trijų kambarių – 73 m². Duomenys paruošti, įvertinus šiuo metu nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt publikuojamų skelbimų informaciją, neatsižvelgiant į pastato statybos metus, įrengimo ar suremontavimo lygį, šildymo tipą ar kitus parametrus.
Vidutinės butų kainos skelbimuose(Vilnius, Kaunas, Klaipėda)
Vidutinės butų kainos skelbimuose(Vilnius, Kaunas, Klaipėda)

Kaune siūloma butų kaina padidėjo apie 1 proc.

 
Rugsėjo mėnesį Kaune parduodamų butų vidutinės pasiūlos kainos buvo apie 1 proc. didesnės nei rugpjūtį ar praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu. Vidutinė skelbimuose siūloma parduodamų butų kaina rugsėjį siekė apie 813 Eur/kv. m. 
 
Įvertinus šiuo metu portale Aruodas.lt aktyvius skelbimus, neatsižvelgiant į buto įrengimą, vietą ar kitus parametrus, šiuo metu vidutinė parduodamo vieno kambario buto skelbimuose siūloma kaina siekia apie 19700 Eur, o vidutinis plotas – apie 29 m². Dviejų kambarių butų ploto vidurkis siekia apie 49 m², kaina – apie 42700 Eur. Trijų kambarių butus norima parduoti vidutiniškai už 60000 Eur, vidutinis jų plotas – apie 70 m². 
 
Klaipėdoje butų pasiūlos kainos nekito
 
Praeitą mėnesį vidutinės parduodamų butų Klaipėdoje pasiūlos kainos, palyginti su rugpjūčio mėnesiu ar praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, nepakito – siekė vidutiniškai 1061 Eur/kv. m. 
 
Šiuo metu parduodamų vieno kambario butų ploto vidurkis yra apie 30 m², vidutinė pasiūlos kaina – apie 28500 Eur. Dviejų kambarių butus uostamiestyje norima parduoti už vidutinę 52000 Eur kainą, jų vidutinis plotas šiuo metu yra apie 50 m². Trijų kambarių butų pardavėjai siekia už butą gauti apie 78000 Eur, o siūlomo buto vidutinis plotas yra apie 72 m².
 
Vidutinė dviejų kambarių buto kaina
Vidutinė dviejų kambarių buto kaina

 

 
Aruodas.lt informacija  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius