-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio salonų interjeras – kaip sukurti svetingą atmosferą?

Ko gero, daugelis pritartų teiginiui, kad apsilankymas grožio salone yra ne vien tik pasigražinimas. Pasilepinimas grožio procedūromis padeda atsiskleisti žaviausiems bruožams ir augina pasitikėjimą savimi, o vos viena valanda, skirta sau, leidžia pabėgti nuo kasdienių rūpesčių ir tiesiog užsimiršti.
Grožio salonų interjeras – kaip sukurti svetingą atmosferą?
Grožio salonų interjeras – kaip sukurti svetingą atmosferą? / TikBaldai.lt nuotr.

Savaime suprantama, kad tokį atsipalaidavimą klientui grožio salone kuria ne vien tik kirpėjo, manikiūristo ar masažuotojo patirtis – čia svarbi ir kiekviena interjero detalė, nuteikianti emociniam poilsiui ar sužadinanti pozityvią nuotaiką. TIK BALDAI pataria, į ką sutelkti dėmesį kuriant grožio salono interjerą, kad šis ne tik pakviestų pasilepinti, bet ir kurtų malonią atmosferą, į kurią norėtųsi sugrįžti vėl.

Erdvės planavimas

Tam, kad klientas galėtų pabėgti nuo kasdienių savo rūpesčių ir minčių, visiškai atsipalaiduoti ir pasimėgauti jūsų teikiamomis grožio procedūromis, visų pirmiausia, derėtų pasirūpinti tinkamu erdvės planavimu salone. Vos įžengęs pro duris žmogus turėtų išsyk pastebėti, kur galėtų patogiai pasikabinti paltą bei prisėsti palaukti savo eilės. Savaime suprantama – daug darbuotojų turinčiame grožio salone šiuos elementus pirmąsyk atvykusiam klientui gali parodyti ir laisvesnis meistras ar jo padėjėjas. Vis dėlto, jei tik turite galimybę, pasirūpinkite šiomis detalėmis, kad išsyk neatsirastų problema. Taip pat derėtų pasirūpinti ir tualetu – šios patalpos durys turėtų būti matomos iš kliento laukimo vietos, o jei tokios galimybės nėra, galima pasirūpinti nukreipiamąja nuoroda. Tokios mažytės, tačiau reikšmingos detalės ypač svarbios intravertams, tad sukurdami mažiau kontakto reikalaujančias situacijas išsaugosite net ir uždaresnio būdo klientus.

TikBaldai.lt nuotr./Grožio salonų interjeras – kaip sukurti svetingą atmosferą?
TikBaldai.lt nuotr./Grožio salonų interjeras – kaip sukurti svetingą atmosferą?

Dėmesys vientisumui

Grožio salone nuotaiką bene labiausiai kuria pasirinktas interjero stilius. Vis dėlto, jaukią, erdvę ir klientui malonią aplinką sukurti padės keletas gudrybių.

Sienoms ir luboms patariama rinktis šviesesnius tonus. Pastarieji kuria atvirumo jausmą paslaugų teikimo vietose, tad net ir mažesnė patalpa atrodys kur kas didesnė. Tokioje erdvėje įspūdingai atrodo išskirtinio dizaino šviestuvų gaubtai ar akį traukiančio dydžio plakatas, fototapetas ar kita ryški detalė. Be to, grožio salonuose labai pasiteisina ir dideli dirbtiniai ar gyvi vazoniniai augalai – čia rinktis patartina pagal užimtumą ir priežiūros galimybes. Galite išbandyti ir augalų sienos privalumus – jei atliekate makiažus, darote šukuosenas ar norite įamžinti kitus savo darbus, toks interjero elementas gali tapti puiku fonu. Didesniame grožio salone taip pat galima įkurdinti ir dėmesį prikaustantį akvariumą su nuostabaus grožio žuvelėmis – toks akcentas ramina, atpalaiduoja ir suteikia jaukumo.

Vis dėlto, kad ir kokį stilių pasirinktumėte ir kokie aksesuarai jus bežavėtų, kurdami interjerą nepamirškite laikytis vientisumo. Pasirinkite pagrindines spalvas ir varijuokite žaisdami jų atspalviais, kurkite įdomius derinius, tačiau nepadauginkite. Didesnius aksesuarus rinkitės panašių spalvų, kad šie darniai derėtų tarpusavyje, o vientisumą išryškinti neabejotinai padės vos keletas ryškesnių akcentų.

Minkšti baldai – laiko patikrinta detalė

Turbūt sunku būtų rasti grožio saloną, kuriame nerastumėte vietos patogiai įsitaisyti ir palaukti savo meistro ant minkštutės, nedidelės sofos ar jaukiame fotelyje. Tam, kad dėl minkštų baldų priežiūros netektų sukti galvos, rinkitės neutralesnių ar tamsenių tonų ir nusidėvėjimui atsparesnių medžiagų fotelius bei sofas. Salone nepatariama rinktis plačias sėdimąsias dalis ar transformavimo mechanizmus turinčius baldus. Patarieji užima daug vietos ir apsunkina erdvę – verčiau išlaikykite lengvumo ir eklektiškumo pojūtį savo salono interjere. TIK BALDAI siūlo šalia minkštų baldų pastatyti ir kompaktišką žurnalinį staliuką, ant kurio būtų galima sudėti klientams įdomios spaudos ar paprasčiausiai pavaišinti kavos puodeliu laukiančiuosius. Beje, šį baldą verčiau statyti šalia, o ne priešais minkštuosius interjero elementus – priešingu atveju klientams gali tapti nepatogu kaskart apeiti staliuką norint prisėsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius