Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip įsirengti funkcionalią virtuvę, kad viskas būtų po ranka

Virtuvė, neabejotinai, viena svarbiausių erdvių namuose, tačiau neretai po valgio gaminimo ji tampa neatpažįstama: išmėtyti indai bei įrankiai, vietos nerandantys kiti daiktai. Tačiau funkcionaliai ir patogiai įrengta virtuvė gali padėti išvengti šių nemalonumų, ir tam puikų sprendimą siūlo „Franke“.
„Box center“ plautuvė
„Box center“ plautuvė / Partnerio nuotr.

Lietuvoje šveicarų bendrovė „Franke“ labiau žinoma kaip virtuvės įrangos gamintoja, tačiau šio gamintojo siūloma naujoji „Box center“ stebina ne tik šiuolaikiniu dizainu, bet ir funkcionaliais sprendimais, plautuvę paverčiančiais optimaliu „darbo stalu“ valgio gaminimui.

Partnerio nuotr./„Box center“ plautuvė
Partnerio nuotr./„Box center“ plautuvė

Patogioje „Box center“ plautuvėje yra visi priedai, kurių gali prireikti maisto gaminimui: pjaustymo lentelės, kiaurasamtis, skirtingų rūšių peiliai ir jiems skirtas laikiklis. Žinoma, iš karto galite pamanyti, kad papildomi priedai gali tik dar labiau apkrauti virtuvę, tačiau visi jie kompaktiškai sudedami į papildomą plautuvės rėmą.

VIDEO: Franke Box Center Sink Stainless Steel - Complete - English

Prie šios plautuvės itin tiks naujausias modernus „Franke“ maišytuvas „Pescara 360°“

Maišytuvas – vienas tų įrenginių, kuriuo kiekvieną dieną naudojamės daugybę kartų, todėl jis, be abejonės, turi būti patogus, ilgaamžis ir išsiskirti estetišku dizainu.

Žinoma, sutiksite ir su tuo, kad parduotuvėje maišytuvų – daugybė ir pačių įvairiausių, tad išsirinkti sunku ir galiausiai, norėdami kuo greičiau atsikratyti šio galvos skausmo, nusiperkate pirmą pasitaikiusį. Tam, kad taip nenutiktų, verta iš anksto žinoti, kokias papildomas funkcijas gali turėti maišytuvai ir kas atskleidžia jų funkcionalumą bei modernumą.

Partnerio nuotr./Maišytuvas „Pescara 360°
Partnerio nuotr./Maišytuvas „Pescara 360°

Lietuvoje „Franke“ pristato naujieną – „Pescara 360°“ maišytuvą su visiškai kita koncepcija ir požiūriu į virtuvės įrenginius. Vieną iš įrenginio išskirtinumų atskleidžia jau pats pavadinimas – maišytuvas gali pasisukti 360 laipsnių kampu, kas neįtikėtinai palengvina buitį, kadangi prie plautuvės tampa lengva prieiti iš visų pusių.

Kita stebinanti naujovė – dvi vandens išbėgimo galimybės, praplečiančios maišytuvo aptarnavimo ploto diapazoną. Viso to veikimas itin paprastas: įprasta maišytuvo vandens srovė lengvai perjungiama į dušo tipo srovę, kuomet ištraukiama lanksti, lenkimui atspari žarna su magnetiniu laikikliu. Siekiant dar didesnio praktiškumo, maišytuvas turi ir vandens taupymo kasetę.

Visos šios „Pescara 360°“ funkcijos tik ir teigia, kad darbas virtuvėje taps malonus, o kasdieniai darbai kur kas lengvesni!

VIDEO: Franke Taps Pescara 360 English

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius