Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytaus centre iškils daugiabutis su patalpomis verslui: investicijos sieks 800 tūkst. eurų

Daugiabučių gyvenamųjų namų statyba Alytuje, ypač miesto centre, nėra dažnas reikalas, todėl miestelėnus sudomino darbai, prasidedantys Stasio Taškūno gatvėje.
Statybos Alytuje
Statybos Alytuje / Alytausgidas.lt nuotr.

Alytaus S.Taškūno g. (buvusioje Simno g. atšakoje prie Ligoninės g.) greit ims kilti ir šiemet bus baigtas 4-ių aukštų daugiabutis su mansarda, o kadangi pastato paskirtis bus ne tik gyvenamoji, tačiau ir komercinė – ir su verslui pritaikytu pirmu aukštu.

Gatvės pradžioje, šalia Alytaus kolegijos informacijos ir ryšių technologijų fakulteto bei Jurgio Kunčino bibliotekos pastato, iškils 625 kvadratinių metrų ploto statinys, priminsiantis kotedžų tipo namą.

„Kažkas bus panašaus, kaip Vingio g. 6 esantis Alytuje vienas naujausių daugiabučių, tik gerokai mažesnis“, – Alytausgidas.lt naujienų portalui patvirtino Alytuje registruotos bendrovės „Dainavos investicijos“ vadovas Vytautas Ulonas.

Naujojo pastato adresas bus S.Taškūno g. 3, čia bus iki 7-ių butų, namas turės 10 nuosavų stovėjimo vietų, jų didžioji dalis bus kieme, uždaro tipo, todėl automobilių vietų trūkumo problemos minėtoje teritorijoje, kaip tikimasi, nepadidins.

Pasak investuotojų, verslas, kuriam norima išnuomoti 1-ąjį aukštą, bus parenkamas pagal veiklas, kad netrukdytų gyventojams tiek šiame, tiek aplinkiniuose namuose. „Ofisai, grožio ar pan. paslaugos“, – patikslino V.Urbonas, teigiantis, kad visi namo butai statomi su tikslu juos parduoti, tačiau, paklaustas, ar čia negalėtų įsikurti kad ir Alytuje trūkstamas naujas viešbutėlis, atsakė teigiamai, pridurdamas, kad pastatą viešbučiui būtų galima pritaikyti be problemų.

Į namo S.Taškūno g. 3 suprojektavimą, statybą ir aplinkos sutvarkymą „Dzūkijos investicijų“ bendrovės įdedamos investicijos sieks apie 800 tūkst eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius