Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: išskirtinis namas – solidi klasika pušyno glėbyje

Tokių pasiūlymų pasitaiko retai – prabangaus ir solidaus gyvenimo ieškantys nekilnojamojo turto pirkėjai turėtų suklusti. Nesenstančios klasikos, pušyno apsuptas namas Valakampiuose laukia naujų šeimininkų.
Namas Valakampiuose
Namas Valakampiuose / Aruodas.lt

Išskirtinės architektūros namas

Vilniuje, ramioje Meškeriotojų gatvėje, parduodamas išskirtinės architektūros namas, projektuotas buvusio Vilniaus vyriausiojo architekto Jono Rusecko. Namas užima 516 kvadratinių metrų plotą, pastatytas 22 arų sklype. „Projektas iš tiesų įdomus, namas „L“ formos, iš dviejų pusių apsuptas pušyno, o vidinis kiemas apsaugotas nuo pašalinių žvilgsnių“, – sako nekilnojamojo turto brokeris Donatas Volskis.

Erdviame name įrengti 7 kambariai – patogiam šeimos poilsiui skirti 4 karališko ploto miegamieji, vienas jaukus miegamasis įkurtas mansardiniame aukšte. Namas itin gerai ir patogiai suplanuotas. Pirmame aukšte yra didžiulė šviesi svetainė, uždaras erdvus valgomasis, kokybiška virtuvė su vokiška buitine technika, drabužinė, garinė pirtis, skalbyklos patalpa, išėjimas į didžiulę terasą su nuostabiu vaizdu į baseiną, želdynus bei sklypą supantį pušyną. Į antrą aukštą veda dailūs sraigtiniai laiptai. Viršutiniame aukšte yra 3 miegamieji, erdvi vonia su langu, terasa.

Aruodas.lt/Namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Namas Valakampiuose

Skelbimas apie šį namą reklamuojamas lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Klasikinis interjeras nepavaldus laikui

Namas pastatytas prieš 11 metų, tačiau laiko patikrintas klasikinis interjeras atrodo šiuolaikiškai. Buvę namo šeimininkai užsakė aukščiausios kokybės baldus iš Italijos. Namas parduodamas su visais integruotais baldais ir buitine technika.

Pasak D. Volskio, vidinėje kiemo pusėje įrengtas didžiulis šildomas lauko baseinas. Jį supa sutvarkyta, aptverta, apželdinta ir apšviesta teritorija. Aplinkos priežiūrą palengvina žolės laistymo sistema.

Namas šildomas dujomis, o jaukius vakarus galima praleisti prie židinio. Taip pat yra viskas, ko reikia šiuolaikiniam būstui: apsaugos sistema, palydovinė televizija, internetas.

Į teritoriją įvažiuojama pro automatinius vartus, iki pat namo asfaltuotas privažiavimas. Garaže pakanka vietos dviem automobiliams. Itin patogu ir tai, kad automobiliu miesto centrą pasieksite per 10 minučių.

Aruodas.lt/Namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Namas Valakampiuose

Privatumas, saugumas ir ramybė

Reprezentacinės kokybės namas patogus gyventi šeimai. Auginantiems mažus vaikus svarbu, kad netoliese yra Bajorų vaikų lopšelis – darželis „Šypsenėlė“, katalikiškas vaikų darželis „Mažutėliams“. Mokyklinio amžiaus vaikams taip pat niekur toli važiuoti nereikia, už 1,8 km – Vilniaus Emilijos Plioterytės progimnazija.

Nusipirkti maisto produktų taip pat nereikia važiuoti į miesto centrą. Automobiliu per minutę pasieksite didžiuosius prekybos centrus.

„Tai tikrai puikus pasirinkimas vertinantiems privatumą, saugumą, ramybę ir tyrą orą“, – teigia Donatas Volskis.

Daugiau informacijos apie parduodamą objektą rasite Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius