Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: nauji projektai trečiadienį atveria duris

Ieškote naujo buto? Popietės pasivaikščiojimą pakeiskite naudinga veikla – registruokitės į „Atvirų durų dienas“ ir per vieną dieną susipažinkite su keliais Vilniaus rajonais, apžiūrėkite šešis naujus projektus. Lankytojų patogumui Aruodas.lt būstų apžiūrą organizuoja darbo dieną, birželio 19, 15-19 val.
Aruodas.lt atvirų durų dienose dalyvaujantys projektai
Aruodas.lt atvirų durų dienose dalyvaujantys projektai / Aruodas.lt

Markučiams – naujas veidas

Prieš kelerius metus pradėtas vystyti „Architektūros parkas“ netrukus sujungs nuo Markučių iki Belmonto besidriekiančias gyvenamąsias, gamtos, laisvalaikio erdves ir atgaivins primirštą Vilniaus centrinėje dalyje esantį rajoną.

Prieš penkerius metus rajonui naują veidą užsimojusios suteikti UAB „Prodo“ komercijos direktorius Jurgis Paulauskas teigia, kad jie pirmieji iš vystytojų pastebėjo šį rajoną, o šiandien jame vysto jau trečią projektą. „Buvęs gamyklų rajonas sparčiai keičiasi, o į jo augimą jau įsitraukė ir kiti vystytojai“, – sako jis.

Markučių rajonas unikalus tuo, kad gyventojai gali naudotis išskirtinai patogia vieta ir kartu gyventi gamtos apsuptyje – unikaliame Pavilnio regioniniame parke.

Kaimas vidury miesto

Markučiai – vienas žaliausių miesto rajonų, iš kurio per 10 min. galima pasiekti senamiestį. Šalia nutiestos pagrindinės miesto transporto arterijos, netoli geležinkelio ir autobusų stotys, Halės turgus. Šiuo metu rūpinamasi dviračių ir pėsčiųjų takais, tvarkomos Vilnelės pakrantės, bus atnaujintas ir stadionas.

Buvusių gamyklų teritorijos sparčiai virsta patogiomis gyvenamosiomis erdvėmis. Dalį pramonės pastatų konversijos būdu pertvarkius į būstą, dalį – naujai pastačius, čia sparčiai daugės gyventojų ir atsiras erdvės vystyti verslus.

Mūsų projektas yra multifunkcinis – statome butus, biurus ir apartamentus. Taip pat įrengsime patalpas kavinei, sporto klubui, kitų paslaugų teikėjams, taip pat žaidimo aikšteles vaikams, poilsio zonas. Siekiame būsimiems gyventojams užtikrinti maksimalią gyvenimo kokybę“, – teigia J. Paulauskas.

Pasak komercijos direktoriaus, projektu žmonės aktyviai domisi. „Su kitais vystytojais planuojame, kad per artimiausius penkerius metus šis rajonas taps vienu geriausių Vilniuje ir stipriai konkuruos su Žvėrynu ir Užupiu“, – įsitikinęs J. Paulauskas.

Trečiadienį šioje Vilniaus vietoje galima apžiūrėti du naujus projektus: „P9“ ir „M26“ . Užsiregistruokite ir apžiūrėkite siūlomus objektus.

Integruojamos žaliosios erdvės

Vilniaus miesto savivaldybė taip pat gerina Markučių rajono infrastruktūrą ir kuria naujus traukos centrus. Rajone bus įrengta alėja, dviračių ir pėsčiųjų takai, sujungsiantys senamiestį, Markučius ir Belmontą, kurį bus patogu pasiekti pėsčiomis. Taip pat bus įrengtas naujas parkas, suoliukai poilsiui.

„Ne visi Vilniaus gyventojai žino apie šias žaliąsias erdves, todėl norime prikelti šią teritoriją miestiečiams“, – sako J. Paulauskas.

Panašiai nutiko su Šiaurės miesteliu: jame anksčiau veikė karinės įstaigos, vėliau įsikūrė pramonės įmonės, o dabar tai patogus gyvenamasis, biurų ir prekybos centrų rajonas. „Mūsų partnerių vizija Markučiuose panaši: vietoj buvusio „Audėjo“ fabriko pastatyti prekybos centrą, o betono gamyklos teritorijoje pastatyti ir įrengti apie tūkstantį butų. Tai taptų paskutiniais rajono tvarkymo darbais“, – tvirtina J. Paulauskas.

Besidomintieji nekilnojamuoju turtu supranta, kad dabar tinkamas metas įsigyti čia butą, nes rajonui augant, augs ir čia esančio būsto vertė. Panašiai nutiko su „Prodo“ Markučiuose įgyvendintu projektu „River loft“, iškilusiu vietoj gamyklos „Matas“. Žmonės, kurie laiku suspėjo įsigyti butą, dabar gali jį parduoti dviguba kaina, o anuometinis ir šiandienos rajonas skiriasi kaip diena ir naktis. „Čia įsikėlė nauji gyventojai, įsikūrė bendrija, kuri aktyviai tvarko ir puoselėja gyvenamąją aplinką, o jau minėti teritorijos tvarkymo darbai dar labiau didina kvartalo patrauklumą“, sako J. Paulauskas.

Domina naujos statybos būstas? Per „Atvirų durų dieną“ jau šį trečiadienį apžiūrėkite 6 projektus:

1.„HORIZON“ Viršuliškėse – A+ energinės klasės daugiabučių namų projektas, kylantis strategiškai patogioje mikrorajono vietoje. Privalumai: geoterminis šildymas, rekuperacinė vėdinimo sistema, greitaeigiai ir tylūs liftai, dviejų aukštų požeminė automobilių aikštelė su vietomis elektromobiliams. Kiekvienas butas turės erdvų balkoną, o pro langus atsivers puikūs vaizdai į miesto panoramą. Kieme bus įrengtos poilsio zonos, vaikų žaidimo aikštelė. Namų teritorija bus aptverta, stebima ir saugoma. Devynių aukštų pastato statybas planuojama baigti 2019 m. II ketvirtį, šešiolikos aukštų – 2020 m. IV ketvirtį.

Norėdami apžiūrėti šį objektą, registruokitės čia.

Aruodas.lt/Horizon
Aruodas.lt/Horizon

2. Projektas „P9“, 15 minučių pėsčiomis nuo Vilniaus senamiesčio, naujas, funkcionalus Paplaujos namų kvartalas siūlo įsikurti Belmonto gamtos apsuptyje ir pamiršti varginantį miesto bruzdesį. Nedidelėje ir sparčiai atsinaujinančioje Paplaujos gatvėje kuriasi prestižinis ir saugus kvartalas. Kadaise pramonės objektų užgožta teritorija atgimsta naujais moderniais pastatais ir tvarkoma žaliąja zona. Namas išskirtinis tuo, kad jame siūlomi visiškai įrengti dviejų tipų butai: su pilna apdaila ir su baldais bei visomis buičiai reikalingomis smulkmenomis. Automobilių parkavimui bus galima įsigyti vietą ar kelias vietas požeminiame garaže. Taip pat požeminiame parkinge bus įrengti ir atskiri garažai, kuriuose laikomi dviračiai, padangos, galima įsirengti pakrovimo stotelę elektromobiliams. Infrastruktūra: patogus susisiekimas su oro uostu, stoties ir kitais miesto rajonais, vaikų darželiais, mokyklomis, prekybos centrais.

Norėdami apžiūrėti šį objektą, registruokitės čia.

Aruodas.lt/P9 - funkcionalus Paplaujos namų kvartalas Užupyje
Aruodas.lt/P9 - funkcionalus Paplaujos namų kvartalas Užupyje

3. UAB „Vilmestos projektai“ Naujojoje Pilaitėje parduoda jau pastatytus A ir A+ energinio naudingumo klasės butus. Vieno – keturių kambarių butai nuo 34 kv.m iki 91 kv. m. Daug dėmesio skirta statybos darbų bei medžiagų, iš kurių statomi namai, kokybei. Bute įrengtas grindinis šildymas su individualia apskaita kiekvienam butui, rotacinis rekuperatorius su gartraukiu, kuris užtikrina šviežią orą ir leidžia sumažinti šilumos sąnaudas net iki 25 proc. Visi butai turi erdvius balkonus, o pirmo aukšto butams priklauso medinės aptvertos terasos individualiuose kiemeliuose. Automobilių parkavimo patogumui įrengtos antžeminės parkavimo vietos. Papildomai galima įsigyti individualią parkavimo vietą su užkarda.

Norėdami apžiūrėti šį objektą, registruokitės čia.

Aruodas.lt/Pastatyti A;A+ energinio naudingumo daugiabučiai Naujojoje Pilaitėje
Aruodas.lt/Pastatyti A;A+ energinio naudingumo daugiabučiai Naujojoje Pilaitėje

4. „Neries slėnis“ – tai sėkmingai vystoma nauja kotedžų gyvenvietė gamtoje. Tai kokybiška A klasės statyba už sąžiningą kainą išskirtinėje vietoje su privačiu parku, tvenkiniu, terasomis ir įspūdingu kraštovaizdžiu šalia Neries. Projektas pastatytas gamtos apsuptyje ir leidžia pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis tyru oru. Siūloma įsigyti dviejų tipų, 94–130 kv. m kotedžus, su pilna daline apdaila Balsiuose. Sklypų plotai nuo 1.5 iki 4.5 arų. Racionaliai išnaudotos kotedžų erdvės, įrengtos terasos, vidiniai kiemeliai, sutvarkyta aplinka, gatvės apšvietimas, išvystyta infrastruktūra, nutiestos visos komunikacijos. Darbų pabaiga 2019 m. IV ketvirtis.

Norėdami apžiūrėti šį objektą, registruokitės čia.

Aruodas.lt/Neries slėnis. Uždaras kotedžų kvartalas gamtoje
Aruodas.lt/Neries slėnis. Uždaras kotedžų kvartalas gamtoje

5. Projektas „M26“. Vilniaus miestas atveria naujas erdves Jūsų namams. Tai energinio naudingumo A klasės, 4–5 aukštų namas, iš viso tik 43 butai. Projekto vieta – Manufaktūrų g. 26. Butų plotai nuo 35 iki 77 kv. m, šildymas – centrinis kolektorinis, grindinis. Liftai kyla iš požeminio aukšto, teritorija aptverta, įdiegtos vaizdo stebėjimo kameros. Patogus susisiekimas su visais Vilniaus mikrorajonais. Tai gyvenimas šalia Vilnelės, Pavilnių regioninio parko su nuostabiuoju Belmontu, pažintiniu Pūčkorių taku, šalia unikalusis Užupis ir Vilniaus senamiestis.

Norėdami apžiūrėti šį objektą, registruokitės čia.

Aruodas.lt/M26 projektas. Vilniaus miestas atveria naujas erdves Jūsų namams
Aruodas.lt/M26 projektas. Vilniaus miestas atveria naujas erdves Jūsų namams

6. „Laisvės 78B“ Justiniškėse. Pirmasis statybų etapas užbaigtas 2018 m. birželį, pastatyta 100 butų, sandėliukų dviračiams, įrengta vaikų žaidimų aikštelė. Tai vienas iš nedaugelio projektų Vilniaus mieste, kuris vos už keleto žingsnių turi vaikų darželį ir mokyklą. Antrasis statybų etapas pradėtas 2018 metų rudenį, o statybų pabaiga numatyta 2019 m. III ketvirtį. Šiame etape suprojektuota 118 butų. Didžioji dalis – kompaktiški 2 kambarių butai. Be to, siūlomi apgalvoto ir patogaus išplanavimo 1 bei 3 kambarių butai. Privalumai – rekuperacinė vėdinimo sistema, šildymas – centrinis kolektorinis su individualia apskaita. Pastatui suteikiama A energetinio naudingumo klasė. Kiekvienas namo gyventojas galės mėgautis dideliu balkonu, kuriuos turės visi butai – nepriklausomai nuo kambarių skaičiaus. Tiems, kurie norės turėti individualią terasą, vystytojas siūlo įsigyti butus namo pirmuose aukštuose.

Norėdami apžiūrėti šį objektą, registruokitės čia.

Aruodas.lt/„Laisvės 78B“ – Nauji butai Justiniškėse
Aruodas.lt/„Laisvės 78B“ – Nauji butai Justiniškėse

Jau šį trečiadienį, nuo 15 iki 19 val. Aruodas.lt kviečia apsilankyti šiuose šešiuose projektuose ir išsirinkti naują būstą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius