Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: prabangus butas Vilniuje žavi jaukiu interjeru ir kvapą gniaužiančiais vaizdais pro langą

Jei visuomet svajojote apie išskirtinį, šviesų, erdvų ir patogiai išplanuotą būstą – 3 kambarių butas sostinės Naujamiestyje laukia jūsų. Prabangiai jaukus interjeras, kvapą gniaužiantys vaizdai pro langą, komfortiškas susisiekimas – tai tik dalis 86 kv. metų būsto Smolensko gatvėje privalumų.
Butas Smolensko gatvėje
Butas Smolensko gatvėje / Aruodas.lt nuotr.

Parduodamo buto išplanavimas apgalvotas iki menkiausių smulkmenų, tai puikus pasirinkimas vertinantiems komfortą ir kokybę bei tiems, kurie nori gyventi Vilniaus centre – pasiekti senamiestį, pagrindines miesto gatves užtruks vos 10 minučių. Skelbimas apie šį butą įdėtas lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

„Buto lokacija labai patogi, iš čia nesunkiai pasiekiamas bet kuris Vilniaus rajonas, nesvarbu, ar tektų važiuoti į stotį, ar į senamiestį, ar aplinkkeliu – nėra jokių kamščių“, – tikina išskirtinį butą parduodanti nekilnojamojo turto brokerė Loreta Gaižauskaitė.

Aruodas.lt nuotr./Butas Smolensko gatvėje
Aruodas.lt nuotr./Butas Smolensko gatvėje
Aruodas.lt nuotr./Butas Smolensko gatvėje
Aruodas.lt nuotr./Butas Smolensko gatvėje

Pasak jos, šiame kvartale gerai išvystyta ir infrastruktūra, todėl strategiškai patogi vieta leis mėgautis visais centrinės miesto dalies teikiamais malonumais – iš čia lengvai pasiekiamos koncertų salės, galerijos, geriausi restoranai ir jaukios kavinukės.

Kilometro spinduliu veikia ir darželis, ir mokykla, rajone gausu įvairių veiklų, būrelių moksleiviams. Tuo tarpu mėgstantiems aktyvų gyvenimo būdą tereiks nusileisti į pirmą namo aukštą – čia įkurtas sporto klubas.

L.Gaižauskaitė pabrėžia ir dar vieną namo išskirtinumą – 4 aukšte iš 11, tarp dviejų sujungtų pastatų, yra uždara erdvė čia gyvenantiems kaimynams. Joje yra ir suoliukai, galima pasivaikščioti, iš vidinio kiemo atsiveria vaizdinga Vilniaus panorama.

Aruodas.lt nuotr./Vaizdas iš balkono
Aruodas.lt nuotr./Vaizdas iš balkono

Dar įspūdingesnę galima matyti kasdien iš nuosavo balkono – jaukiems vakarams leisti puikiai tiks erdvus balkonas. 9 aukšte įrengtas butas miesto centre – gana retas atvejis, o atsiveriantys vaizdai – neįkainojami.

„Kiekvieną dieną pažvelgę iš padebesių pamilsite savo miestą iš naujo“, – tikina nekilnojamojo turto brokerė.

2010 metų statybos name butas įrengtas vos prieš kelerius metus, jo interjerą kurti buvo patikėta dizaineriui. Butas parduodamas su išskirtiniais integruotais baldais bei nauja buitine technika, visos čia naudojamos medžiagos – itin kokybiškos, prabangios, ilgaamžės. Visi korpusiniai baldai buvo gaminti pagal individualų užsakymą, dauguma baldų – atvežti iš Italijos.

„Tokių išskirtinio dizaino butų, kaip šis, rinkoje beveik nėra – butas išties išskirtinis, prabangiai įrengtas, buvę šeimininkai jį kūrė sau, todėl nieko negailėjo: stalviršiai virtuvėje – akmens masės, spintelės talpios, tačiau neapkraunančios buto erdvės, vonioje – daug veidrodžių, už kurių – taip pat funkcionaliai įrengtos spintelės“, – sakė ji.

L.Gaižauskaitė išskiria ir bute jaučiamą erdvės pojūtį, kurį formuoti padeda ir šviesios, neutralios interjero spalvos, panoraminiai langai. Butas ne tik šviesus, bet ir šiltas, šildomos ir grindys vonioje.

Aruodas.lt nuotr./Butas Smolensko gatvėje
Aruodas.lt nuotr./Butas Smolensko gatvėje

„Įsigiję šį būstą jame galės pamiršti visus rūpesčius. Šis butas – vienas tų, apie kuriuos sakoma, kad ne šeimininkams reiks rūpintis namais, o namai jais pasirūpins, buto planiruotė tiesiog tobula“, – pasakojo brokerė.

Naujamiestyje esantis 3 kambarių butas – puikus pasirinkimas ir šeimai su vaikais, ir centre norinčiai gyventi porai, ir studentams, kurie į paskaitas universitete galės keliauti pėstute.

Daugiau informacijos apie butą ir daugiau nuotraukų rasite portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius