Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: vieną kartą gyvenime pasitaikanti galimybė – namas su geriausiu interjeru

Kitos tokios galimybės įsigyti namą, kurio interjeras pripažintas geriausiu, o vieta sukurta tobulam gyvenimui, gali ir nepasitaikyti. Tai namai, skirti tiems, kurie nori gyventi gamtos apsuptyje, tačiau kartu neprarasti ryšio su gyvybe šurmuliuojančiu miestu.
Butas Šilo g. Vilniuje
Namas Šilo g. Vilniuje / Rūtos Kotvickaitės nuotr.

Beveik 175 kv. m ploto dviejų aukštų namas įsikūręs prestižinėje Vilniaus vietoje – Šilo g., Antakalnyje.

„Vieta, vieta ir dar kartą vieta! Šis namas įsikūręs Pavilnių regioniniame parke, todėl puikiai tiks mėgstantiems gamtą ir gryną orą. Tačiau neleis atitrūkti ir nuo miesto. Iki Vilniaus centro automobiliu – tik 10 minučių.

Tai puikūs namai jaunai šeimai, maksimalistams, kurie mėgsta kokybę ir išskirtinumą. Šioje vietoje retai pasitaiko parduodamų namų, o ir metų interjerą išrenka tik vieną kartą per metus“, – tikino turtą parduodantis nekilnojamojo turto agentūros „Urban Estate“ brokeris Darjuš Urbanovič.

„Goodlife photography“ nuotr./Darjuš Urbanovič
„Goodlife photography“ nuotr./Darjuš Urbanovič

Šiuo metu butas reklamuojamas lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Geriausias interjeras Lietuvoje

Šio svajonių būsto interjerą kūrė Lietuvoje pripažinta studija „HEIMA Architects“.

Praėjusiais metais jis laimėjo metų namo interjero apdovanojimą „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupės kartu su Lietuvos architektų sąjunga organizuotame interjero architektūros konkurse-parodoje „Mano erdvė“.

„Kandidatus į apdovanojimą vertinusi komisija prizą skyrė vienbalsiai – ekspertus sužavėjo vientisas, kruopščiai apgalvotas stilius, kuriame nėra jokių nereikalingų detalių“, – atkreipė dėmesį Darjuš Urbanovič.

Interjero autorių teigimu, šio namo savininkai turi išlavintą skonį ir yra reiklūs kokybei. Dėl šios priežasties architektams teko malonus iššūkis – sukurti originalų, nepriekaištingą interjerą, kuris derėtų prie namo išorės. Visais atžvilgiais patogus dizainas sukurtas taip, kad ilgai tarnautų namo gyventojams.

Rūtos Kotvickaitės nuotr./Namas Šilo g. Vilniuje
Rūtos Kotvickaitės nuotr./Namas Šilo g. Vilniuje

„Šio namo interjeras – itin jaukus, todėl iš jo niekur nesinori iškeliauti“, – tikino Darjuš Urbanovič.

Funkcionalus išplanavimas

Ne tik interjeras, bet ir namo suplanavimas skirtas patogiam gyvenimui. Jame įrengti trys miegamieji kambariai, virtuvės ir darbo erdvės, svetainė, trys sanitariniai mazgai.

Be to, namas parduodamas su baldais ir buitine technika.

„Visi name esantys ergonomiški baldai yra pritaikyti šiam namui, o buitinė technika – aukščiausios kokybės. Nėra kampo, kuris nebūtų apgalvotas“, – sakė D.Urbanovič.

Stilingas ir patogus gyventi namas atitinka aukšto energetinio efektyvumo standartus. Pasak D.Urbanovič, jis buvo statomas kruopščiai prižiūrint patyrusių projektuotojų ir architektų, todėl jį lengva eksploatuoti.

Rūtos Kotvickaitės nuotr./Namas Šilo g. Vilniuje
Rūtos Kotvickaitės nuotr./Namas Šilo g. Vilniuje

Namui priskirtas erdvus galinis kiemas su 6,75 a sklypu. O iš 40 kv. m ploto terasos vaizdas atsiveria ne tik į apželdintą ir sutvarkytą teritoriją, bet ir į užburiantį mišką.

„Šių namų gyventojų laukia ne tik erdvūs ir šviesūs kambariai, bet ir uždaras kiemas su terasa, jau pasėta veja, medeliais apželdinta, saugi ir rami aplinka – viskas, ko reikia tobulam būstui“, – apibendrino turtą parduodantis brokeris.

Skelbimą ir daugiau namo nuotraukų matysite portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius