Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Capitalica Asset Management“ įsigijo verslo centrą sostinės Žalgirio gatvėje

Investicijų valdymo įmonė „Capitalica Asset Management“ iš nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „Eika“ įsigijo Žalgirio gatvėje esantį verslo centrą „135“. Sandorį ketinama užbaigti dar šiais metais, tačiau jo vertė neskelbiama. 15min šaltinių teigimu, „Capitalica Asset Management“ pirmasis fondas turėtų būti suformuotas per dvejus metus ir planuoja valdyti NT už 70-80 mln. eurų.
Verslo centras Žalgirio gatvėje „135“
Verslo centras Žalgirio gatvėje „135“ / „Eikos“ nuotr.
Temos: 2 Eika, UAB Biuras

„Mūsų strategija yra investuoti į Baltijos šalių centrinėse didžiųjų miestų vietose esančius aukštos kokybės biurų pastatus ir prekybos centrus su tarptautiniais nuomininkais. Verslo centras „135“ atitinka mūsų strategiją: yra veikiantis kokybiškas objektas, visiškai užpildytas nuomininkų, su kuriais sudarytos ilgalaikės sutartys“, – pranešime spaudai cituojamas „Capitalica Asset Management“ generalinis direktorius Andrius Barštys.

Anot „Eikos“ generalinio direktoriaus Domo Dargio, šis sandoris atspindi bendrovės nekilnojamojo turto projektų plėtojimo tikslus ir kryptis – išplėtoti objektą, sukurti jam vertę ir jį parduoti, o gautas pajamas skirti kitiems investiciniams projektams.

Verslo centras „135“ šiuo metu yra 100 proc. užpildytas. Patalpas biurų pastate nuomojasi „Devbridge Group“, ČIOP ČIOP, „Bo Concept“, „ACME Grupė“, „Studija Moderna“ ir kiti.

„Eika“ teiks šio verslo centro valdymo paslaugą „Capitalica Asset Management“.

Verslo centrą „135“ „Eika“ atidarė praėjusių metų pabaigoje. Iš viso bendrovė teritorijoje pastatė 8,4 tūkst. kv. m ploto biurų pastatą ir greta – 124 butų daugiabučius. Investicijos į projektą (daugiabučius ir verslo centrą) siekia 16,8 mln. eurų.

Biurų pastatas „135“ yra trečiasis „Capitalica Asset Management“ valdomo fondo objektas: šių metų kovo mėnesį įsigytas Klaipėdos prekybos centras „Luizė“, o birželį – Kaune vystomas verslo centras „Kauno dokas“. Artimiausiuose „Capitalica Asset Management“ planuose – projektas Rygoje.

80 proc. „Capitalica Asset Management“ akcijų valdo SBA koncernas, 20 proc. priklauso Andriaus Barščio įmonei „Fox Holdings“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius