Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TOP10 Vilniaus mikrorajonų, kur naujų butų siūloma daugiausia

Nekilnojamojo turto plėtotojai jau kelis mėnesius kalba apie tai, kad jei pardavimai išliks panašiame lygyje, naujų būstų Vilniuje metų pabaigoje neliks. Tačiau pastebima, kad ne visuose mikrorajonuose situacija yra vienoda. Ir nors statytojai gąsdina, kad Vilniuje gali išsiparduoti per kelis mėnesius, tai galioja ne visiems sostinės mikrorajonams. Vienur būsto užteks metams, kitur poreikis juntamas jau dabar. Daugiausiai butų siūlantys Vilniaus mikrorajonai: kur juntamas badas, o kur jų užteks?

Tiek kovą, tiek balandį sostinėje buvo parduota, įvairiais skaičiavimais, po daugiau nei 1000 naujos statybos butų. Tokių skaičių Vilniaus nekilnojamojo turto rinka nebuvo mačiusi, o nekilnojamojo turto vystytojai prakalbo, kad jei tokiu tempu bus parduodami butai, jų neliks jau po 4 mėnesių.

PLAČIAU SKAITYKITE: Plėtotojai susiėmę už galvų dėl rekordinių butų pardavimų Vilniuje: jei tai tęsis, išsiparduosime per 4 mėnesius

Tačiau po antro rekordinio mėnesio pasigirdo kalbos tiek pirkėjams, tiek statytojams nepamesti kelio dėl takelio. Taip pat atkreiptas dėmesys, kad būsto pasiūla skirtingose Vilniaus vietose yra skirtinga, todėl rinkos būklė jose nėra vienoda.

15min kartu su „Inreal“ grupės investicijų ir analizės vadovu Tomu Soviju Kvainicku apžvelgė Vilniaus rajonų nekilnojamojo turto rinkos pasiūlą. Pateikiame TOP 10 Vilniaus mikrorajonų, kuriuose pasiūla – didžiausia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius